صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۱۴۹۹
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۱

عبدالله زهیر الحسینی، قاری عراقی، رتبه نخست چهاردهمین دوره مسابقات بین‌المللی تلاوت قرآن «إن للمتقین مفازا» را کسب کرد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه خبری شبکه «الکوثر»، مرحله نهایی چهاردهمین دوره مسابقات بین‌المللی تلاوت قرآن «إن للمتقین مفازا» شامگاه پنجشنبه برگزار شد و در نهایت عبدالله زهیر الحسینی با کسب نمره 90 از مجموع تجوید، لحن، وقف و ابتدا و صوت حائز رتبه نخست شد.

همچنین، امین رئوف، از جمهوری اسلامی ایران، عبدالمنن احمد فوزی از اندونزی، عبد الرحمن طیبی از الجزایر و مصطفی جیدی از افغانستان به ترتیب با کسب نمره‌های 87، 86، 85 و 80 به ترتیب رتبه‌های دوم تا پنجم را کسب کردند.

چهاردهمین دوره مسابقات بین‌المللی تلویزیونی قرائت قرآن «إن للمتقین مفازا» که از شبکه ماهواره‌ای الکوثر پخش شد، از شامگاه سه‌شنبه 24 فروردین‌ماه آغاز شد و شامگاه پنجشنبه 23 اردیبهشت‌ماه با اعلام نفرات برتر به کار خود پایان داد.

انتهای پیام