صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۸۲۵۰۱
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۵

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری زنجان از تشکیل کارگروه قرآنی در این سازمان خبر داد و گفت: این کارگروه به دنبال ترویج سبک زندگی قرآنی در بین آحاد مردم است.

به گزارش ایکنا از زنجان، غلامرضا نظری، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری زنجان، شب گذشته، 15 تیرماه در نخستین جلسه کارگروه قرآنی اظهار کرد: این سازمان اقدام به تشکیل 6 کارگروه در بخش‌های اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، بانوان و خانواده و قرآنی کرده است تا با هدف‌گذاری، برنامه‌ریزی و تعیین اولویت‌ها شاهد اجرای برنامه‌های اثربخش باشیم.

وی تولید ایده تا ارائه طرح و برنامه و کیفیت اجرا را از اهداف تشکیل این کارگروه‌ها خواند و گفت: تلاش داریم در این کارگروه‌ها کار متمرکز بین دستگاهی انجام و از ظرفیت بخش‌های مختلف استفاده شود.

این مسئول با اشاره به اینکه عمدتا بحث‌هایی که در حوزه‌های فرهنگی مطرح می‌شود، ایده خاصی ندارد، فاقد یک طرح و برنامه مدون است و یا در مرحله اجرا دچار رکود می‌شود، ابراز کرد: در حوزه تولید محتوا کمبود داریم و باید نگاه بلندمدت و میان‌مدت داشته باشیم. در این کارگروه‌ها به دنبال کمیت نیستیم بلکه تلاش داریم کیفیت را ارتقا دهیم.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری زنجان با بیان اینکه در جشنواره‌های فرهنگی و هنری گریزی به مسائل قرآنی داریم، ادامه داد: قصد داریم قرآن را به زندگی مردم ببریم و ترویج سبک زندگی قرآنی، تولید محصولات فرهنگی و قرآنی و برگزاری نمایشگاه‌های قرآنی را در دستور کار داریم.

وی به استفاده از ظرفیت رسانه در این کارگروه تأکید کرد و افزود: رسانه به عنوان دید‌بان و پل ارتباطی بین گروه‌های غیرقرآنی و این کارگروه می‌تواند نقاط قوت و ضعف را شناسایی و انتقال دهد و از این طریق پیوست رسانه‌ای برای طرح‌ها داشته باشیم.

ولی‌الله رحیمی، مدیر موسسه دارالقرآن کریم زنجان نیز در این جلسه نبود انسجام و اتحاد در بین موسسات و بخش‌های قرآنی را از آسیب‌های موجود برشمرد و گفت: همچنین در شهرک‌های اقماری تراکم جمعیت بالا است اما به دلیل کمبود مسجد و مراکز تفریحی و فرهنگی فعالیت فرهنگی در آن‌ها ضعیف است.

مهری خدیری، مدیر شعبه خواهران جامعه‌القرآن کریم زنجان نیز در این جلسه پیشنهاد معرفی موسسات قرآنی را مطرح کرد و افزود: به دلیل کارهای جزیره‌ای شناخت کاملی از توانمندی‌های موسسات نداریم. همچنین می‌توان با استفاده از ظرفیت این کارگروه دستاوردهای قرآنی را در معرض دید عموم قرار دهیم.

انتهای پیام