صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۸۸۷۶۳
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۷

امام جمعه قیدار گفت: متاسفانه در سالیان اخیر شاهد ورود برخی بدعت‌ها نظیر آلات موسیقی و اشعار نامناسب در عزاداری محرم بوده‌ایم که باید همه تلاش کنند تا این بدعت‌ها از بین رفته و عزاداری با همان شیوه سنتی برگزار شود.

به گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام سیدعلی موسوی، امام جمعه قیدار، 15 مردادماه در خطبه‌های نماز جمعه شهر قیدار به برگزاری آئین‌های تنفیذ و تحلیف ریاست جمهوری طی هفته گذشته اشاره و اظهار کرد: سخنرانی رئیس‌جمهور در مراسم تنفیذ شاخص‌هایی داشت که مورد تقدیر رهبر معظم انقلاب قرار گرفت.

وی به قرار گرفتن در آستانه هفته امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: مهمترین فلسفه قیام اباعبدالله الحسین(ع) امر به معروف و نهی از منکر است که حضرت در منشور قیام خود فرمودند: برای اصلاح در امت جدم حرکت کردم و می‌خواهم امر به معروف و نهی از منکر کنم.

خطیب نماز جمعه قیدار با تاکید بر اینکه خداوند متعال انسان را موجودی مسئول آفریده و از اینرو انسان در مقابل خود خانواده، جامعه و جهان مسئولیت دارد، بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر یعنی مسئولیت داشتن در قبال سلامت عمومی جامعه و نقطه مقابل آن احساس بی‌مسئولیتی و بی‌تفاوتی است که از دیدگاه اسلام به شدت مذموم است

وی با اشاره به فرا رسیدن ایام محرم ابراز کرد: بانیان و مجریان جلسات عزاداری باید در نظر داشته باشند که عزاداری همراه با معرفت و شناخت، سبب ارتقای معنویّت و اخلاق و تکامل مخاطبان، به‌خصوص نسل جوانان باشد و شور و شعور در کنار یکدیگر قرار گیرد.

موسوی با بیان اینکه عزاداری ایام محرم، باید متعارف و به شکل سنّتی باشد و سوژه و بهانه دست بدخواهان تشیّع ندهد، ادامه داد: متاسفانه در سالیان اخیر شاهد ورود برخی بدعت‌ها نظیر آلات موسیقی و اشعار نامناسب بوده‌ایم که باید همه تلاش کنند تا این بدعت‌ها از بین رفته و عزاداری با همان شیوه سنتی که مورد تاکید حضرت امام رضوان الله تعالی علیه بود برگزار شود.

وی تأکید کرد: مجالس عزاداری حسینی ناب‌ترین فرصت برای انتقال ارزش‌هاست، چرا که از آماده‌ترین زمان‌ها برای احیای ارزش‌هاست که در این زمینه روحانی، مداحان و مسئولان هیئت‌ها نقش اساسی و محوری دارند و باید از گنجینه عظیم عاشورا استفاده کرد و به مجالس عزاداری غنا بخشید.

انتهای پیام