جشنوارههای قرآنی، برنامههای مساوات و همدلی، تولیدات رسانهای، مسابقات کتابخوانی و دورههای آموزش مجازی از بخشهای پویش بودند که برندگان هم حدود ۵۰۰ نفر هستند.
در نیم فصل اول پویش که از ۲۵ فروردین تا ۲۷ اردیبهشت بود، اطلاعرسانی، هماهنگی و آمادهسازی دفاتر برای ورود به پویش، تبیین اهداف و تأثیرات پویش، شرح عملیات و فعالیتهای هر بخش از پویش، آموزش اولیه فعالان رسانهای دفاتر و شکلگیری صفحه مجازی و عرصه ارائه فعالیتهای پویش در دستور کار قرار گرفت و در نیم فصل دوم پویش که از ۲۸ اردیبهشت تا ۳۱خرداد بود نیز، آموزش و توانمندسازی، ارزیابی و آسیبشناسی نواقص، موانع و پیشنیازها، گزارشگیری و تحلیل بررسی شد.
در این پویش حدود 2800 برنامه برگزار شد و بیش از 250 هزار نفر در طول ۲ ماه برگزاری پویش در این برنامهها شركت كردند.
پس از پایان پویش، ستاد مرکزی پویش ملی در بهشت، کمیتهای را برای ارزیابی آثار و انتخاب برترینهای این پویش و امور تعیین شاخصها و کیفیتها تشکیل داد و داوری و ارزیابی برنامههای این پویش انجام شد و برگزیدگان و منتخبان محورهای اصلی پویش در دو بخش شركتكنندگان و برگزاركنندگان مشخص شد.
اواسط مردادماه، در آیین اختتامیه پویش ملی در بهشت از تعدادی از نفرات و دفاتر برگزیده پویش ملی در بهشت تقدیر شد و هماکنون، اسامی برگزیدگان در سامانه پویش ملی در بهشت به نشانی https://darbehesht.ecnahad.ir/ و همچنین سایت مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان به نشانی http://ecnahad.ir/ قابل مشاهده است.
انتهای پیام