صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۲۳۵۱۷
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۳

امروزه کودکان و نوجوانان در شبکه‌های اجتماعی حضور فعالی دارند و علاوه بر تولید محتوا، از طریق رسانه‌های مختلف پیام خود را به مخاطبان دیگر می‌رساند، اما ممکن است این اتفاق سبب مخالفت والدین و به وجود آمدن بحران در خانواده شود.

به گزارش ایکنا، از زمانی که فرزندان ما در دوران تحصیل فقط با دفتر و خودکار سر و کار داشتند سال‌ها می‌گذرد. دانش‌آموزان امروز به‌واسطه اینکه از سنین کودکی با رایانه و تلفن همراه آشنا می‌شوند خیلی زود وارد دنیای اینترنت شده و حتی توانایی تولید و نشر پیام را نیز پیدا می‌کنند.

کودک و نوجوانی که در شبکه‌های اجتماعی حضور فعال دارد علاوه بر تولید محتوا، از طریق رسانه‌های مختلف پیام خود را به مخاطبان دیگر می‌رساند. اما ممکن است این اتفاق سبب مخالفت والدین و به وجود آمدن بحران در خانواده شود. راهکار حل این بحران خانوادگی چیست؟ بچه‌ها چگونه می‌توانند در شبکه‌های اجتماعی فعالیت داشته باشند؟ خوب است بدانید که سواد رسانه‌ای فقط خلق و تولید متون نیست.

اگر مردم تجربه مستقیمی از تولید محتوا داشته باشند به فهم عمیق‌تری از قواعد تولید حرفه‌ای اطلاعات می‌رسند. شبکه‌های اجتماعی فرصت زیادی را برای خلق محتوا در اختیار مردم قرار داده است و یکی از لازمه‌های یادگیری سواد رسانه‌ای تولید و اشتراک‌گذاری محتوا با نظارت والدین است.

در همین راستا مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام به تهیه کلیپ‌هایی با موضوع فضای مجازی و سواد رسانه‌ای کرده است که در ادامه می‌بینید.
 
انتهای پیام