صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۱۸۵۴
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۲

نیروهای رژیم صهیونیستی به سوی جمعی از فلسطینیان در شرق بیت‌المقدس که مشغول برف‌بازی بودند حمله و تعدادی از آنها را زخمی کردند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از خبرگزاری فلسطینی وفا، پلیس رژیم اشغالگر قدس عصر امروز پنجشنبه شهروندانی را که برای برف بازی در ورودی شهرک العیسویه در شمال شرق بیت المقدس به بیرون رفته بودند، تحت تعقیب قرار داد و به آنها حمله کرد.

صهیونیست‏‎ها به سمت فلسطینیان گلوله‌های فلزی و بمب‌های صوتی شلیک کردند که در نتیجه تعدادی از آنها مورد اصابت گلوله قرار گرفتند و ده‎ها نفر دچار گازگرفتگی شدند.

اشغالگران همچنین دو مرد جوان را دستگیر کردند، ورودی شهر را بستند و از ورود و خروج شهروندان جلوگیری کردند.

روز گذشته نیز نیروهای اشغالگر جوانی را با گلوله فلزی در ورودی شهر مجروح و سپس او را دستگیر کردند.

در شهر جبل مکبر در جنوب شرقی قدس اشغالی، نیروهای اشغالگر هنگام حمله به تعدادی از شهروندانی که در شهرک برف بازی می کردند، یک جوان فلسطینی را دستگیر کردند.

نیروهای اشغالگر برای متفرق کردن فلسطینیان از محل و برهم زدن شادی آنها گلوله‌های فلزی و بمب‌های صوتی به سمت آنان شلیک و «الیاس الکالوتی» جوان اهل شهر قدیم قدس را دستگیر کردند.

همچنین نیروهای اشغالگر شب گذشته و صبح امروز 24 جوان از شهرهای بیت المقدس را دستگیر کردند که بیشتر آنها اهل شهرک الطور بودند.

انتهای پیام