صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۷۰۴۵
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۳

مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه انسان عاقل دارای سیستم خودکنترلی و خودمدیریتی است، تأکید کرد: مسائل دینی و احکام را باید با جذابیت منطقی توسط کارشناسان اسلام‌شناس به نسل جوان جامعه و بنیان ادراکی خانواده‌ها منتقل کرد تا در برابر تهاجمات و بلایای شبیخون فرهنگی کمتر آسیب ببیند.

به گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا، مجلس سوگواری و سخنرانی ویژه ایام وفات شهادت‌گونه حضرت زینب‌ کبری(س)، شامگاه چهارشنبه، ۲۷ بهمن‌ماه، از سوی هئیت مذهبی جوانان آذربایجانی مقیم کرج با قرائت زیارت وارث با از سوی عمران ملکی، مداح اهل‌ بیت(ع) در رواق آستان مقدس امامزاده طاهر ابن سجاد(ع) محله مهرشهر استان البرز برگزار شد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین یونس ترابی، کارشناس دینی در این مراسم اظهار کرد: آیات قرآن کریم انسان‌ها را به تعقل و انجام اعمال زیبا و درست دعوت می‌کند. همچنین تمامی انسان‌ها هرگونه کمال و پیشرفت خود را مرهون هدایت عقل خود مى‌دانند. 

وی با تأکید بر اینکه هرگونه سخن، اعتقاد و یا رفتارى که بر خلاف عقل باشد، نکوهیده مى‌شود و از گفتار و رفتار عقلانى، غالباً ستایش مى‌شود، افزود: در هر جا عقل حاکم بر عشق و عاطفه است، ولی در مکتب حضرت ثارالله(ع) عشق حاکم بر عواطف و احساسات است به آن علت که مکتب حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) یک مکتب هدایتی به مقصد معبد و به محضر پروردگار یکتاست. 

حجت‌الاسلام ترابی با بیان اینکه فقط آل مصطفی(ص) حبل المتین است، ادامه داد: فرزندان حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) در سبک زندگی، علم در قدرت، حلم در شجاعت، عدالت در خدمت به مردم و اعتدال بصیرانه در حکومت‌داری و ادب در خانواده‌داری به مانند والدین و اجدادشان بودند. 

وی میراث عظیم علمى و فرهنگى بشر را محصول تدبر بصیرانه و اندیشه الهی بر پایه عقلانیت و استمداد خدای متعال دانست و بیان کرد: یکى از مهم‌ترین دغدغه‌هاى دینى و انسانى اندیشمندان و به‌ویژه فیلسوفان، عرفای اسلامی و متکلمان مذاهب توحیدی روشن‌سازی رابطه سازنده میان عقل و ایمان است. 

مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه انسان عاقل دارای سیستم خودکنترلی و خودمدیریتی است، تأکید کرد: مسائل دینی و احکام را باید با جذابیت منطقی توسط کارشناسان اسلام‌شناس به نسل جوان جامعه و بنیان ادراکی خانواده‌ها منتقل کرد تا در برابر تهاجمات و بلایای شبیخون فرهنگی کمتر آسیب ببیند. 

مقصد شبکه‌های ماهواره‌ای و فضاهای مجازی کجاست؟ 

وی به تبیین بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص آسیب‌های شبکه‌های مجازی و رسانه‌های نوین دیجیتالی پرداخت و تصریح کرد: شبکه‌های ماهواره‌ای و فضاهای مجازی با ترویج سبک زندگی بی‌بندوباری، عقاید جوانان ما را تحت‌تأثیر قرار داده است، لذا در این رابطه انسان‌ها نباید درگیر چالش‌های مجازی و شایعات رسانه‌های معاند در بستر شبکه‌های ماهواره‌ای شوند زیرا این دست شبکه‌های دیداری و شنیداری و نوشتاری به‌عنوان یک منزل ناایمن و بدون در و دروازه است که مقصدش دشمنی با معنویت روح و دیانت انسان‌های مؤمن و صالحین موحد است. 

حجت‌الاسلام ترابی بیان کرد: حضرت زینب‌ کبری(س) با خطبه‌خوانی و دفاع از پرچم اسلام‌ ناب محمدی(ص) در صحنه قیام عاشورا دروس ولایتمداری، عزت نفس و تمدن‌سازی اسلامی دانشگاه حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) را روشنگرانه تبیین و معرفی کرد. 

همچنین در این مراسم شوذب محمدی، اکبر قربانی، عمران ملکی، سعید علیزاده، حافظ داسگر، معراج حسینی و علی‌ علی‌اکبری از ذاکران اهل بیت(ع) به مرثیه‌خوانی در وصف عقیله بنی‌هاشم حضرت زینب‌ کبری(س) پرداختند. 

حامد فکوری

انتهای پیام