صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۸۱۳۱
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۳
مدیر بنیاد مهدویت خراسان‌جنوبی مطرح کرد:

مدیر بنیاد مهدویت خراسان‌جنوبی با بیان اینکه طرح سه شنبه‌های مهدوی در دستگاه های اجرایی خراسان‌جنوبی در حال اجراست و در مساجد نیز اجرایی خواهد شد، گفت: موقوفات موجود در زمینه نیمه شعبان معرفی شود و برای ایجاد وقف جدید و فرهنگ سازی مهدویت نیز برنامه داشته باشیم.

به گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، حجت الاسلام حسین کمیلی، مدیر بنیاد مهدویت خراسان‌جنوبی، امروز ۳ اسفندماه در دیدار اعضای ستاد بنیاد مهدویت استان با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: اگر به دنبال جامعه انقلابی هستیم باید به دنبال جامعه مهدوی و پویا و شاداب باشیم و امام صادق می فرماید: «کسی که در انتظار امام دوازدهمین خود به سر می‌برد همانند کسی است که در رکاب رسول خدا(ص) شمشیر کشیده و از آن حضرت دفاع می‌نماید».

مدیر بنیاد مهدویت خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در آستانه ماه شعبان قرار داریم و لازمه آن تدوین برنامه ویژه برای این ایام است، گفت: کار برای مهدویت خلاصه در نیمه شعبان و ۹ ربیع نمی‌شود و ما هر جمعه منتظر امام زمان(عج) هستیم لذا باید کار مداوم برای جمعه ای ظهور و خدمت در رکاب حضرت باشد.

وی ادامه داد: طرح سه شنبه‌های مهدوی در دستگاه‌های اجرایی استان در حال اجراست و این طرح در مساجد هم اجرایی خواهد شد.

کمیلی با اشاره به لزوم فضاسازی مناسب ادارات و شهرداری در ایام شعبان و ولادت حضرت مهدی(عج)، بیان کرد: از ۲۰ هفته مانده به نیمه شعبان، هر هفته مسابقه کتابخوانی با همکاری سازمان سراج در حال برگزاری است.

مدیر بنیاد مهدویت خراسان‌جنوبی با بیان اینکه باید به فضاسازی بیرون مساجد و هیات مذهبی در همه مناسبت‌ها به ویژه نیمه شعبان توجه شود، گفت: مراسم احیای نیمه شعبان، استغاثه جمعه آخرسال و مسابقه کتابخوانی ویژه نیمه شعبان در دستور کار است.

وی بر احیای موقوفات نیمه شعبان تأکید کرد و افزود: در این زمینه باید موقوفات موجود معرفی شود و برای ایجاد وقف جدید و فرهنگ سازی مهدویت نیز برنامه داشته باشیم.

انتهای پیام