صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۷۴۱۳
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۷

مراسم ترتیل‌خوانی قرآن کریم هر روز بعد از نماز صبح با قرائت قاریان و حافظان جوان در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر بانوی کرامت برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از قم، آیین ترتیل‌خوانی قاریان و حافظان قرآن کریم همزمان با ایام ماه مبارک رمضان هر روز بعد از نماز صبح در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر بانوی کرامت برگزار می‌شود و عموم زائران می‌توانند در این برنامه ترتیل‌خوانی شرکت کنند.

این مراسم از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده و برنامه ترتیل‌خوانی به این صورت است که سه روز مرتلین جوان و سه روز مرتلین حافظ قرآن کریم مرکز قرآن و حدیث کریمه اهل بیت(ع) به قرائت جزء مربوط به همان روز می‌پردازند.

یادآور می‌شود، ترتیل‌خوانی در حرم مطهر بانوی کرامت هر روز بعد از نماز صبح با ترتیل‌خوانی جوانان و حافظان آغاز می‌شود و با ترتیل‌خوانی نوجوانان از ساعت ۱۰ در شبستان حضرت زهرا(س) ادامه پیدا می‌کند، همچنین ترتیل‌خوانی ویژه بانوان از ساعت ۱۱ در شبستان نجمه خاتون و ترتیل‌خوانی عمومی از ساعت ۱۴:۳۰ در شبستان امام خمینی(ره) آغاز می‌شود.

انتهای پیام