صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۱۵۱۰
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۳

در طول ماه مبارک رمضان، پخت شیرینی‌هایی چون زولبیا و بامیه در بین ایرانیان رواج می‌یابد و این شیرینی‌ها می‌شوند شهد شیرین سفره‌های افطار. شیرینی‌هایی که گرچه شرایط سختی برای تولید آن‌ها وجود دارد و تولیدکنندگان باید با زبان روزه در گرمای طاقت فرسا به پخت این شیرینی‌ها بپردازند، اما حلاوتی شیرین را برای روزه‌داران به همراه دارد.