صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۱۹۸۲
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۰

طرح هم‌نمک تا پایان ماه مبارک رمضان هر روز هزار و 500 وعده غذا را به کمک خیرین تهیه و به دست نیازمندان می‌رساند.

به گزارش ایکنا، طی هماهنگی به عمل آمده با خیرین و برخی از سازمان‌ها و نهادها و همچنین كمک حامیان به مناسبت میلاد كریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) از 15 ماه مبارک تا آخر ماه رمضان روزانه هزار و 500 پرس غذای گرم در آشپزخانه مركزی هم‌نمک طبخ، بسته‌بندی و به عنوان وعده افطار میان خانواده‌های بی‌بضاعت توزیع می‌شود.

به منظور تهیه این تعداد غذا، داوطلبان طرح هم‌نمک و نیروی آشپز ماهر از مواد اولیه مرغوب از جمله گوشت گوسفندی و برنج ایرانی استفاده کرده و در محل آشپزخانه مركزی طرح هم‌نمک این غذاها طبخ می‌شود.

بنابر اعلام طرح هم‌نمک، چلوكباب كوبیده، چلو خورشت قیمه، چلو خورشت قرمه سبزی و چلو جوجه‌كباب از جمله غذاهایی هستند كه در طول این ایام تا آخر ماه مبارک رمضان تهیه و به سفره‌های خانواده‌های نیازمند رسانده می‌شوند.  

این تعداد غذا در چندین نقطه از مناطق محروم استان تهران در حاشیه غربی و جنوب غربی توزیع می‌شود.

انتهای پیام