صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۳۲۱۸
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۲

رئیس کمیته فناوری اطلاعات و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر قم گفت: با توجه به برگزاری جلسه هم‌فکری کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قم با فعالان قرآنی استان، کارگروه مشترکی بین مجموعه کمیسیون فرهنگی و فعالان قرآنی تشکیل می‌شود تا امسال نگاه متفاوت‌تری به حوزه قرآن و فعالیت‌های قرآنی داشته باشیم.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از ستاد خبری نمایشگاه قرآن کریم «بر آستان بهشت» معصومه آمره، رئیس کمیته فناوری اطلاعات و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر قم در حاشیه بازدید از نمایشگاه قرآنی قم با اشاره به اینکه یکی از ظرفیت‌های خوب نمایشگاه مکان برگزاری آن بود که در دل رفت و آمد مردمی است و این بسیار عالی و یک حسن و یک اتفاق بسیار مبارکی است، گفت: امیدواریم در سال‌جاری این سبک نمایشگاه‌ها در جای جای شهر و محلات مخلتف، پردیسان، مناطق محروم که افراد دسترسی کمتری به این موارد دارند برگزار شود.

وی افزود: دومین حسن و امتیاز نمایشگاه که به چشم می‌آمد این بود که اکثر غرفه‌داران از نیروهای جوان بودند و این ظرفیت بسیار خوبی بود. البته هم‌جواری نمایشگاه با حرم مطهر حضرت معصومه(س) معنویت این نمایشگاه را افزایش داد و بسیار عالی بود.

آمره تصریح کرد: امسال در کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قم با توجه به برگزاری جلسه هم‌فکری که با فعالان قرآنی استان انجام شد، تصمیم گرفتیم کارگروه مشترکی بین مجموعه کمیسیون فرهنگی و فعالان قرآنی تشکیل شود تا ریز نظام مسائلی که به خدمات این حوزه کمک می‌کند دنبال شود و از اساتید این حوزه دعوت شود تا نگاه تخصصی خود را در حوزه قرآنی به خصوص در حوزه روابط عمومی و سازمان فرهنگی پیگیری کنند.

وی در ادامه در خصوص میزان بودجه اختصاصی به حوزه مباحث قرآنی بیان کرد: مورد بعدی اختصاص بودجه در مورد طرح محراب شهر در حوزه مسجدمحوری است. در واقع قرار بر این است امسال با یک نگاه متفاوت‌تری به حوزه قرآن نگاه کنیم و در همین راستا دعوت از فعالان قرآنی انجام شد.

آمره با اشاره به اینکه من خود را مسئول نمی‌دانم بلکه یک نیروی جهادی و خادم می‌بینم، ابراز کرد: انتظار می‌رود که مدیران و مسئولان استانی از برگزاری این قبیل نمایشگاه‌ها حمایت کنند.

وی با اشاره به اینکه اقدامات حمایتی صرفا مالی نیست، افزود: حتی حضور مسئولان و مدیران استانی می‌تواند یک دلگرمی و انگیزه برای نیروهای جوان باشد.

جزیره‌ای کار کردن در زمینه قرآن نتیجه‌بخش نیست

آمره گفت: ما مسئولان باید با حضور خود به صورت میدانی برای ایجاد دلگرمی، حمایت در رفع گره‌هایی که ممکن است در سیستم اداری یا در حوزه برگزاری نمایشگاه وجود داشته باشد و مسئله سوم در مبحث بودجه، باید همراه و حامی فعالین قرآنی استان باشیم.

وی یادآور شد: فضای عمومی قم باید به این سمت برود که در حوزه فرهنگی و در حوزه قرآنی یکسری جریانات مطالبه‌گری اتفاق بیافتد، در آن زمان است که با همدلی کارهای خوبی می‌توان رقم زد. با جزیره‌ای کار کردن نتیجه‌ای نخواهیم گرفت.

انتهای پیام
مطالب مرتبط