صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۶۸۹۷۴
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۹

اهالی روستای «بنه‌کهل» در یک اقدام جالب، معلمان دهه 60 خود را پیدا و گرد هم آورده‌اند تا از آنها تقدیر به عمل آورند.

به گزارش خبرنگار ایکنا از آذربایجان شرقی، روستای «بنه‌کهل» یکی از روستاهای شهرستان بستان‌آباد واقع در استان آذربایجان شرقی است. اهالی این روستا در یک اقدام جالب معلمان دهه 60 خود را پیدا و گرد هم آورده‌اند تا از آنها تقدیر به عمل آورند. شبکه‌های اجتماعی کمک بزرگی به اهالی روستا کرده تا بتوانند معلمان دهه شصتی خود را بیابند.

در ابتدای امر شاگردان این روستا گروهی را در شبکه‌های اجتماعی تشکیل دادند تا در آن گروه با معلمان و آموزگاران خود دورهمی داشته باشند و خاطرات شیرین گذشته را زنده کنند. اما به بعد از چند ماه دانش‌آموزان برای اینکه با معلمان خود از نزدیک دیدار داشته باشند و از آنها تقدیر کنند، تصمیم گرفتند که آنها را از نزدیک ملاقات کنند که با استقبال معلمان هم همراه شد.

هر چقدر به تاریخ موعود نزدیک می‌شدند اهالی روستا  حال‌وهوای دیگری داشتند. هر روز در مسجد جامع روستا با ریش‌سفیدان جلسه برگزار می‌کردند تا از تجربیات ریش‌سفیدان استفاده کنند، چون قرار بود بعد از ۳۵ سال از معلمانشان استقبال کنند و ادب شاگردی را به جای بیاورند. مردم خون‌گرم و بچه‌های دهه 60 ذوق‌زده بودند و حال دیگری داشتند.

شورای روستا برای اینکه این مراسم با برنامه و منظم پیش برود، ورود پیدا کرد و در نهایت مقرر شد این دیدار در یکی از باغ‌های خوش‌آب‌وهوای روستا که متعلق به فردی به‌نام حیدرعلی ایازی است، انجام شود. اهالی روستا حیدرعلی ایازی را فردی زحمت‌کش و دلسوز روستا می‌دانند که در این برنامه‌ها به پیشگامی شهره است.

ساعت یازدهم صبح روز سوم تیر ماه 1401 وعده دیدار بود. دانش‌آموزان قدیمی این روستا، امروز هرکدام دارای همسر و فرزندانی هستند و در کسب و کار خود به موفقیت‌های بسیاری دست یافته‌‎اند و به قول معروف برای خود کسی شده‌اند، پس این دیدار می‌توانست موجب مباهات و خوشحالی معلمان محسوب شود.

یونس ژاله از دیگر دانش‌آموزان دهه شصتی است که به محض شنیدن این خبر خود را از تهران به روستای بنه‌کهل رساند و از طرف اهالی روستا به عنوان مجری این مراسم انتخاب شد.

زمان دیدار سر رسید، اشک شوق در چشمان دانش‌آموزان دهه شصتی حلقه زد! طوری برنامه‌ریزی شده بود که موقع  ورود معلمان خانم‌ها و آقایان هریک بتوانند با معلم خود دیدار و یاد ایام گذشته کنند و خوش‌وبشی با هم داشته باشند.

این دیدار ساعت‌ها به طول انجامید، حس‌و حال معلمان همانند حس و حال مادری است که گویا فرزند خود را بعد از سال‌ها پیدا کرده است. شاید در کمتر روستایی، اهالی روستا به دلیل مشکلات زندگی یاد معلمان خود کنند و بتوانند آنها را به سختی بعد از سال‌ها پیدا و گرد هم آورند. اما مشکلات زندگی باعث نشد تا اهالی روستای بنه‌کهل از کنار این فعالیت فرهنگی زیبا به راحتی عبور کنند.

قدردانی از معلمان امر نیکو و پسندیده‌ای است، معلمان نقش بسیار مهمی در زندگی اشخاص دارند، زحمات بسیاری را با وجود کمبودها انجام می‌دهند، چون به کارشان و فعالیت‌شان ایمان دارند و به آن افتخار می‌کنند.

انتهای پیام