صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۹۱۵۶۵
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۰

مدیر دارالقرآن بسیج سپاه الغدیر استان یزد از ثبت‌نام 370 نفر تاکنون در بیست‌ونهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در این استان خبر داد و گفت: ثبت‌نام تا 30 مهرماه ادامه دارد.

حجت‌الاسلام محمدحسین زارع مهریزی، مدیر دارالقرآن بسیج سپاه الغدیر استان یزد در گفت‌وگو  با ایکنا از یزد اظهار کرد: با عنایت به تأکیدات مقام معظم رهبری در ابتدای سال جاری مبنی بر اینکه مساجد، پایگاه قرآنی شوند و برای ورود جوانان و نوجوانان به وادی قرآن‌خوانی بین مساجد یک محله مسابقه برگزار شود و منطبق با تکالیف مندرج در سند اعتلای 10 ساله بسیج نسبت به برگزاری مسابقات قرآن و عترت اقدام به برگزاری بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج با شعار «قرآن، کتاب زندگی» کرده است که با هدف انس عمومی جامعه و آحاد بسیجیان با قرآن کریم برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: ثبت‌نام این دوره از مسابقات از اول شهریورماه امسال آغاز شده و تا 30 مهرماه جاری ادامه دارد و لذا متقاضیان می‌توانند از طریق مراجعه به سایت دارالقرآن بسیج کشور به نشانی http://quranbsj.ir و یا مراجعه حضوری به نواحی، حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت بسیج نسبت به ثبت‌نام در این دوره از مسابقات اقدام کنند.

زارع مهریزی بیان کرد: بیست‌ونهمین دوره از مسابقات قرآن و عترت بسیج در چهار مرحله‌ بین مساجد و پایگاه(حوزه) در تاریخ 1 تا 20 آبان‌ماه، مرحله شهرستانی(ناحیه) از تاریخ 1 تا 15 آذرماه، مرحله استانی از 25 آذرماه تا 10 دی‌ماه و مرحله کشوری نیز 12 تا 22 بهمن‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این مسابقات در چهار بخش فردی در رشته‌های حفظ، حفظ موضوعی، صحیح‌خوانی، ترتیل‌خوانی، قرائت تحقیق، قرائت تقلیدی، کتاب صراط، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه با در نظر گرفتن گروه‌های سنی مختلف، بخش خانوادگی، گروهی و ایده‌پردازی قرآنی برگزار خواهد شد.

مدیر دارالقرآن بسیج سپاه الغدیر استان یزد بیان کرد: متقاضیان شرکت در این دوره از مسابقات می‌توانند با مراجعه به کانال دارالقرآن بسیج کشور به نشانی @quran_salehin با مطالعه دقیق شیوه‌نامه در این دوره از مسابقات شرکت کنند.

وی آمار شرکت‌کنندگان در این دوره را تاکنون ٣٧٠ نفر اعلام کرد و یادآور شد: ثبت‌نام تا پایان این ماه در حال انجام است و آمار نهایی پس از مهلت یاد شده اعلام خواهد شد.

انتهای پیام