وی با اشاره به اینکه کسی که ادعای چیزی که حق او نیست را کند فردی دروغگو و دارای جهل مرکب است، اضافه کرد: اگر کسی چیزی که حق او نیست را طلب کند اهل هلاکت است و هلاک میشود، اما اگر از دروغگویی و ادعای خود دست بردارد و جهل مرکب خود را برطرف کند ممکن است نجات پیدا کند.
مدرس مرکز هدایت علمی ـ تربیتی امام صادق(ع) قم با بیان اینکه امام سجاد(ع) صحبت کردن در مورد چیزی که نسبت به آن علم و آگاهی ندارد را از موانع رشد و کمال انسان میداند، ادامه داد: نظر دادن و صحبت کردن درباره چیزی که نسبت به آن آگاهی نداریم سبب هلاکت و سقوط انسان است؛ لذا انسان نباید اگر در مورد چیزی که در آن متخصص نیست، نظر بدهد.
این مدرس سواد رسانه با بیان اینکه گاهی سخنرانان دینی بدون منبع و سند روایی صحبت میکنند، تصریح کرد: کسی بدون داشتن علم و هدایت به مردم فتوا بدهد مورد لعن ملائکه رحمت قرار میگیرد و این از موانع رشد و کمال انسان است.
بهجت با بیان اینکه کسی که بدون علم و آگاهی در حوزه دین سخن بگوید مانند کسی است که به خدا تهمت بسته است و این افراد مشمول رستگاری نمیشوند، گفت: انسان بهجای سخن گفتن بدون آگاهی، باید جدیت، تلاش و کوشش در کسب علم داشته باشد.
وی با بیان اینکه سخنوران دینی باید در سخنان خود منابع و مراجع آیات و روایات را دقیق بیان کنند چراکه گاهی مشاهده میشود عدهای احادیث را به نام خودشان بیان میکنند و این از مصادیق دروغ است، اظهار کرد: در بیانی از پیامبر اکرم(ص) آمده است کسی که نسبت به مسلمانی در خرید و فروش غش کند از مسلمانان نیست چون اینها فریبکارترین افراد نسبت به مسلمانان هستند.
انتهای پیام