زارع افزود: بدون شک برقراری ارتباط مؤثر این عزیزان با مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان ظرفیت عظیمی در راستای اطلاعرسانی، اقناعسازی و اعتمادسازی در بین مردم را فراهم آورده و زمینهساز اهدای میلیونها برگ از اسناد موجود در بین خانوادههای اصیل یزدی به این سازمان خواهد شد.
وی ادامه داد: از آنجا که از فعالیتهای دیگر مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان ثبت خاطرات و انتقال تجربیات بین نسلی از طریق مصاحبه تخصصی در واحد آرشیو شفاهی این سازمان است لذا تدوین پروژه تاریخ شفاهی یزد، حسینیه ایران و مستندسازی خاطرات پیشکسوتان، مدیران و سرپرستان هیئات مذهبی در دستور کار قرار گرفته و تاکنون با بیش از 10 نفر مصاحبه شده است که در آینده نزدیک به صورت کتاب در اختیار علاقمندان و محققان قرار خواهد گرفت.
زارع گفت: یزد جهانی با قدمتی بیش از 6 هزار سال شایسته آرشیو ملی غنی و مرکز اسناد و کتابخانه ملی در طراز واقعی خود است که امیدواریم با همت مسئولان ارشد استان در دولت سیزدهم این سازمان به جایگاه واقعی خود دست یابد.
انتهای پیام