وی یادآور شد: امروز وظیفه و رسالت بسیج علاوه بر حفظ امنیت دوشادش و کنار نیروهای نظامی فراجا، آجا و سپاه، هدایتگری در عرصه جهاد تبیین برای آحاد مردم جامعه است.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه کازرون با اشاره به اغتشاشات اخیر نیز گفت: دشمنان قسم خورده نظام جمهوری اسلامی با ایجاد نقشه فتنه و اغتشاشات سعی در تشویش اذعان عمومی کشور را داشته و دارند.
وی ادامه داد: دشمن با درج مطالب دروغ بر فضای مجازی و همچنین تجهیز مزدوران با دروغ و نیرنگ به دنبال ایجاد آشوب و فتنه در شهرهای مختلف را داشتند که بحمد الهی با حضور آگاهانه نیروهای امنیتی و خصوصا مردم شکستی دیگر در تاریخ برای دشمنان به ثبت رسید.
محمدی تصریح کرد: وظیفه و رسالت نیروهای انقلاب، بصیرت افزائی با گفتمان جهاد تبیین در بین آحاد مختلف جامعه و خصوصاً جوانان و خانوادههاست که باید به خوبی بیان شود.
انتهای پیام