صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۴۸۴۰
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۷

در راستای تقویت ارتباط بین دانشگاه لرستان و سازمان جهاد کشاورزی لرستان، جمعی از دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان از باغ گیاه‌شناسی زاگرس خرم‌آباد بازدید کردند.

به گزارش ایکنا از لرستان، مناسبت هفته پژوهش و فناوری و در راستای تقویت ارتباط بین دانشگاه لرستان و سازمان جهاد کشاورزی لرستان، جمعی از دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان دوشنبه، 13 آذر از باغ گیاه‌شناسی زاگرس خرم‌آباد بازدید کردند.

این بازدید را مدیریت ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان و شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، فراهم آوردند و دانشجویان از مزارغ مختلف و متنوع باغ گیاه‌شناسی زاگرس خرم‌آباد که زیرنظر سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان، اداره می‌شود، بازدید کردند.

در لرستان، تعداد دو هزار گونه گیاهی وجود دارد و استان لرستان از این منظر، 25 درصد گونه‌های گیاهی کشور را داراست.

باغ‌ها و مزرعه‌های متنوعی همچون گیاهان دارویی، گیاهان ماندابی و آبزی و درختان میوه بومی زاگرس در باغ گیاه‌شناسی زاگرس خرم‌آباد وجود دارند.

همچنین، طرح سیستماتیک گیاهی باغ زاگرس در این مجموعه بزرگ در حال اجراست و ایجاد بانک ژنوم گیاهی زاگرس از دیگر کارکردهای باغ گیاه‌شناسی زاگرس خرم‌آباد است.

براساس توافق‌نامه‌ها و تفاهم‌نامه‌های منعقد شده بین دانشگاه لرستان و سازمان جهاد کشاورزی لرستان، برگزاری بازدیدهای علمی دانشجویی از جمله برنامه‌های مشترک است.

انتهای پیام