در بخش شناسنامه، زندگینامه و شمهای از فضائل و مناقب حضرت علیاکبر(ع) تبیین شده است. در بخشی از فضائل و مناقب آن حضرت میخوانیم: تربیت شایسته امام حسین(ع) سبب شد که علیاکبر به بهترین صفات کمال آراسته شود. عواملی همچون اصالت خانوادگی، تربیت و وراثت، کسب علم و فضایل که از عناصر تشکیلدهنده شخصیت هرکس است، در وجود و زندگی او فراهم بود. خلق و خوی او و رفتار، حرکات، ادب و متانتش در حد اعلای برجستگی و درخشندگی بود. آن گونه که گفته و نوشتهاند، رفتارش یادآور حرکات و رفتار پیامبر خدا(ص) بود و همین سبب میشد تا در چهره او شخصیت پیامبر را مشاهده کرده و با دیدن او یاد حضرت رسول(ص) را در ذهنها زنده کنند. علیاکبر، نسخهای برابر با اصل نسبت به رسول خدا و شاخهای از آن شجره طیبه و ریشه پاک بود و وارث همه خوبیهای خاندان عصمت و طهارت به شمار میرفت. آن حضرت، از جوانی مجموعهای از خوبیها، فضیلتها و نمونهای روشن از فضایل عترت پاک پیامبر بود.
روزگار خوش جوانی، جوان و جوانی در تعالیم مکتب اسلام، چشم آینده در انتظار جوانان به مناسبت یازدهم شعبان سالروز ولادت حضرت علیاکبر، فرصت زیبای جوانی؛ به مناسبت گرامیداشت سالروز ولادت حضرت علیاکبر(ع) و روز جوان، ولادت جوان بنیهاشمی، حضرت علیاکبر و روز جوان، ویژگیهای جوانی و شیوههای بهرهمندی صحیح از آن، مسائل و مشکلات جوانان، ظرفیتهای فضای مجازی در تربیت دینی نسل جوان از جمله مقالاتی است که لینک آنها در ویژهنامه یوسف آلعبا آمده است.
درباره الگو بودن حضرت علیاکبر(ع) آمده است: جوان، محتاج اسوه و الگوست. اسوه و الگوی جوان، باید جوان باشد؛ تا فضایل و کمالات این جوان دست یافتنی و ملموس باشد. قرآن برای زندگی بشر، اسوه و الگو معرفی میکند؛ «و لکم فی رسول الله اسوه حسنه». اگر پیامبر و سبک زندگی نبوی اسوه و الگوست، هر شخص و سبک دیگری اگر بخواهد اسوه و الگو باشد، باید رنگ و بوی پیامبر را داشته باشد و «اشبه الناس خلقاً خُلقاً و منطقاً برسول الله» باشد.
در بخش معرفی کتاب، کتابهای «بدرقه جان، سیری در زندگانی حضرت علیاکبر(ع)»، «علیاکبر(ع)؛ بهترین الگوی جوانان» و «کتابشناسی جوان» معرفی شده است. نگارخانه نیز شامل شعرخوانی، مداحی و عکسنوشتههایی درباره فرزند برومند امام حسین (ع) است. «دانشنامه جوان در اسلام» نیز در این ویژهنامه معرفی شده است.
ویژهنامه اینترنتی «یوسف آلعبا» از اینجا قابل مطالعه و دریافت است.
انتهای پیام