صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۳۴۱۲
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۱

دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان یزد گفت: در دهه کرامت، کانون‌های خدمت رضوی استان بیش از ۴۰۰ برنامه خادمیاری ویژه خواهند داشت که در حال برگزاری است.

به گزارش ایکنا از یزد، حسن جواهریان، دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان یزد، امروز، چهارم خرداد در حاشیه اعزام زائران معلول صعب‌العلاج به مشهد مقدس گفت: در دهه کرامت، کانون‌های خدمت رضوی استان بیش از ۴۰۰ برنامه خادمیاری ویژه خواهند داشت که در حال برگزاری است.

جواهریان افزود: از جمله برنامه‌های تدارک دیده شده در این ایام، اعزام ۴۳ نفر از بیماران خاص استان یزد است که در قالب کاروانی زیارتی به مشهد مقدس اعزام می‌شوند. زائران اعزامی در این مرحله، بیماران خاصی چون بیماران سرطانی، تالاسمی و هموفیلی، پیوند اعضا، ام آی و پارکینسون، اوتیسم، بیماری پروانه‌ای و سندروم دان هستند.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان یزد، زمان استقرار زائران در مشهد مقدس را به مدت سه شب و چهار روز اعلام کرد و گفت: زائران اعزامی در این مدت میهمان مهمانسرای حضرت رضا(ع) خواهند بود.

جواهریان یادآور شد: از دیگر برنامه‌های این کانون در دهه کرامت، میزبانی از خادمان عزیز آستان مقدس رضوی است که این بزرگواران در طول این مدت برنامه‌هایی را در حوزه سبک زندگی و اشاعه فرهنگ رضوی در استان اجرا خواهند کرد.

انتهای پیام