صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۴۰۴۴
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۴

مدیرکل حج و زیارت فارس با اشاره به فرا رسیدن زمان اعزام حجاج بیت‌الله‌‌الحرام، بازه زمانی اعزام حجاج فارس 14 تا 19 خردادماه جاری اعلام کرد.

علیرضا زینلی، مدیرکل حج و زیارت فارس در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به فرا رسیدن زمان اعزام حجاج بیت‌الله‌‌الحرام، بازه زمانی اعزام حجاج فارس 14 تا 19 خردادماه جاری اعلام کرد و گفت: ۳ هزار و ۳۹۰ نفر از این افراد از استان فارس و ۱۱۵ نفر هم از استان کهگیلویه و بویراحمد خواهند بود.

وی با بیان اینکه به طور کلی 3 هزار و 505 نفر از استان فارس به سرزمین وحی اعزام خواهند شد، افزود: این تعداد افراد در قالب ۲۴ کاروان استان فارس و یک کاروان از استان کهگیلویه و بویراحمد اعزام می‌شوند.

مدیرکل حج و زیارت فارس با تصریح اینکه زائران استان فارس مدینه قبل هستند، زمان بازگشت زائران را بازه زمانی ۲۲ تا ۲۸ تیرماه اعلام کرد.

زینلی در بخش پایانی سخنان خود یادآور شد: زائران استان فارس با عنوان کاروان‌های «همراه با شهدا، حرم تا حرم» به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.

انتهای پیام