صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۵۴۸۶
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۲

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه لرستان از تمدید ثبت‌نام برای حضور در چهل‌و‌ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در این استان همزمان با سراسر کشور خبر داد.

تقی دریکوندی، رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان با اشاره به تمدید زمان ثبت‌نام برای حضور در چهل‌و‌ششمین دوره مسابقات سراسری اوقاف و امور خیریه در این استان همزمان با سراسر کشور، گفت با توجه به استقبال شرکت‌کنندگان و تمدید زمان ثبت‌نام انتظار می‌رود شاهد افزایش شرکت‌کنندگان در این دوره از مسابقات نسبت به مشابه سال قبل باشیم.

وی با بیان اینکه آخرین مهلت شرکت در این مسابقات ۱۵ خردادماه بود که به درخواست جامعه قرآنی تمدید شده است، اضافه کرد: بر همین اساس، زمان ثبت‌نام در رشته‌های آوایی و نغماتی شامل رشته‌های قرائت، حفظ، اذان، دعاخوانی و مدیحه‌سرایی تا ساعت ۲۴ دوشنبه، ۲۲ خردادماه جاری تمدید شده است.

دریکوندی با بیان اینکه ثبت‌نام این مسابقات از طریق سامانه quraniran.ir انجام می‌شود، گفت: ثبت‌نام برای مخاطبان رشته‌های معارفی نیز تا پایان روز ۳۱ خرداد تمدید شده است.

انتهای پیام