قانع در ادامه با اشاره به لزوم توجه به تربیت دینی و قرآنی نوجوانان و جوانان از عموم مردم قرآندوست جهت استفاده از فرصت تعطیلات تابستان و شرکت در کلاسهای قرآنی دعوت به عمل آورد.
وی با بیان اینکه هیچ فعالیت فرهنگی مذهبی به اندازه حضور در کلاسهای قرآن کریم برای جوانان و نوجوانان و خردسالان آیندهساز نیست، گفت: قرآن زندگیساز است و هرکسی با کتاب آسمانی خدا انس گرفت، از صراط مستقیم خارج نخواهد شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان فارس افزود: بیش از 127 تشکل قرآنی در شهرستان شیراز فعالیت دارند که با برگزاری جلسات مداوم در راستای آموزش قرآن کریم در سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران اسلامی فعالیت دارند.
قانع در پایان با اشاره به فعالیت مردمی و خودجوش در زمینه نشر قرآن کریم تأکید کرد: علاوه بر تشکلهای قرآن مذکور تعدادی تشکل قرآنی مردمی نیز در سطح استان فعال هستند که ممکن است با دیگر دستگاههای فرهنگی ارتباط داشته باشند.
انتهای پیام