صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۰۸۰۳
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۸

با گذشت بیش از هفتاد سال از کشف تومارهای بحرالمیت که شامل قدیمی‌ترین نسخه‌های تورات و پاره‌ای از متون مذهبی شریعت یهود در زمان میلاد مسیح است، این آثار همچنان به عنوان سند مهمی از تحریف کتب آسمانی مطرح است.

به گزارش ایکنا به نقل از الیوم، با گذشت بیش از هفتاد سال از کشف تومارهای بحرالمیت که شامل قدیمی‌ترین نسخه‌های تورات و پاره‌ای از متون مذهبی شریعت یهود در زمان میلاد مسیح است، این آثار همچنان به عنوان سند مهمی از تحریف کتب آسمانی مطرح است.

تومارهای بحر المیت به مجموعه نسخ خطی به زبان‌های آرامی، یونانی، لاتین و عبری اطلاق می‌شود که در ابتدا به طور اتفاقی از سوی یک چوپان در غارهای اطراف بحرالمیت در اردن کشف و سپس با تداوم اکتشافات تا سال 1956 آثار کشف شده به 800 نسخه خطی رسید. این نسخه‌ها که به شکل تومارهایی در کوزه‌هایی نگهداری می‌شد، در 11 غار مختلف کشف شد.

تومارهای بحرالمیت از ابتدای کشف تاکنون موضوع بحث مورخان و دین‌شناسان بوده است این نسخه‌ها شامل بخش‌هایی از تورات و مواردی است که در نسخه‌های کنونی از تورات وجود ندارند. برخی از پژوهشگران معتقدند که این نسخه‌ها به یکی از فرقه‌های یهودی در زمان میلاد مسیح تعلق دارد؛ و همچنین بخش‌هایی از گفت‌وگوی حضرت نوح(ع) و پدر ایشان و همچنین دعا برای حضرت داوود(ع) می‌شود. در این تومارها همچنین از آیین‌ها و شرایعی سخن رفته است که امروزه از سوی یهودیان اجرا نمی‌شود.

این آثار از ابتدای کشف تاکنون از سوی مسلمانان به عنوان سندی ارزیابی می‌شود که گفته‌ی قرآن  کریم در زمینه تحریف کتاب‌های آسمانی دیگر به جز قرآن را تأیید می‌کند.

انتهای پیام