صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۹۸۸۱
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۳

اسماعیل محمدپور، دانشجوی دانشگاه گیلان در سی‌و‌هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های کشور مقام اول رشته شعر را کسب کرد.

به گزارش ایکنا از گیلان، در مرحله نهایی جشنوراه قرآن و عترت دانشجویان دانشگاهی کشور که به میزبانی دانشگاه فرهنگیان ارومیه برگزار شد؛ اسامی برگزیدگان بخش‌های غیر آوایی سی‌و ‌فتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور از سوی کمیته فنی و داوری این جشنواره اعلام شد.

بر همین اساس دانشجویان برگزیده جشنواره ملی قرآن دانشجویان در بخش‌های معارفی، پژوهشی، فناوری، هنری، ادبی، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه که رقابت‌شان مبتنی بر ارسال اثر یا برگزاری آزمون کتبی بوده است، معرفی شده‌اند.

پس از داوری آثار در بخش ادبی رشته شعر، اثر ترکیب‌بند عاشورایی، اسماعیل محمدپور، دانشجوی مقطع دکتری رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه گیلان حائز مقام اول شد.

مرحله سراسری سی‌و‌هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور به میزبانی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان غربی در ۹ بخش و ۴۰ رشته و در دو گروه بانوان و آقایان برگزار می‌شود. از جمله بخش‌های این جشنواره می‌توان به بخش آوایی، بخش معارفی، بخش پژوهشی، بخش فناوری،‌ بخش هنری، بخش ادبی، بخش نهج‌البلاغه، بخش صحیفه سجادیه و بخش نوآفرینی قرآنی اشاره کرد که در حال حاضر نتایج بخش غیرآوایی مشخص و اعلام شده است.

انتهای پیام