صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۶۹۹۳
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۷

رئیس کمیته امداد شهرستان سرعین گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۴۲ مددجوی کارآفرین در شهرستان سرعین از دوره‌های آموزشی، مهارتی و اشتغال‌زایی بهره‌مند شدند.

به گزارش ایکنا، به نقل از کمیته امداد اردبیل، مرتضی هوشمند، رئیس کمیته امداد شهرستان سرعین، ۲۹ مهرماه در سی و هفتمین جلسه شورای مدیران کمیته امداد در اردبیل اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۴۲ مددجوی کارآفرین در شهرستان سرعین از دوره‌های آموزشی، مهارتی و اشتغال‌زایی بهره‌مند شدند و از بین آن‌ها هشت نفر به نقطه خودکفایی رسیدند.

وی خاطرنشان کرد: امسال ۵۴ طرح تولیدی و اشتغالزایی مددجویان به بانک‌های عامل معرفی شدند که مبلغ تسهیلات آن‌ها ۵ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان تعیین شده است.

رئیس کمیته امداد شهرستان سرعین تصریح کرد: تاکنون ۲۱ نفر از مددجویان از تسهیلات اشتغالزایی کمیته امداد استفاده کرده و پرداخت تسهیلات سایر طرح‌های اشتغال‌زایی با همکاری بانک‌های عامل در حال انجام است.

هوشمند معوقات مددجویان سرعین را به صندوق امداد ولایت صفر اعلام کرد و گفت: از ارسال دستگاه صدور کارت بانکی امداد ولایت برای مددجویان قدردانی می‌کنیم.

وی افزود: در حوزه مسکن نیز دو تفاهمنامه با سپاه به امضا رسیده که این واحد‌ها در مرحله نازک‌کاری و فونداسیون هستند و تلاش بر این است تا هرچه سریع‌تر تحویل مددجویان شوند.

انتهای پیام