صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۷۸۷۵
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۱
آیت‌الله محمدی لائینی خطاب به طلاب بیان کرد:

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه طلبه‌پروری و مدرسه‌داری خیلی مهم است، مدرسه‌داری کنید و به مدرسه‌داران کمک کنید، گفت: از بی‌سوادی و هم‌چنین باسوادی بدون تقوا بترسید.

به گزارش ایکنا مازندران به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران، سوم آبان ماه در جمع طلاب و استادان حوزه علمیه شهید مطهری تنکابن، گفت: اتصال روحی به ولایت و ارتقای معنویت باید خروجی حضور در این مدارس باشد.

وی افزود: مرحوم آیت‌الله مصباح یزدی در سال ۱۳۷۰ طی سفری به آفریقا می‌گفتند که یک طلبه پاکستانی در یکی از کشورهای آفریقایی با راه‌اندازی مدرسه و تشکیلات خوب، اقدام به شیعه کردن مردم کرد.

آیت‌الله محمدی لائینی تصریح کرد: شما طلاب ناجیان غریق واقعی هستید که انسان‌ها را از اقیانوس ضلالت نجات می‌دهید، بنابراین امروز بهترین خدمت، تربیت طلبه است، طلابی هم‌چون امامین انقلاب که ۴۴ سال دنیا را گیج و مات کردند‌. رهبر انقلاب طوری مدیریت می‌کند که دشمنان و سرویس‌های جاسوسی، اطلاعاتی، نظامی و منافقین داخلی نمی‌توانند حریف شعله‌ای که خدا برافروخته شوند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه شما قدر خودتان را بدانید، به واقعیات نگاه کنید، طلبه‌پروری و مدرسه‌داری خیلی مهم است، مدرسه‌داری کنید و به مدرسه‌داران کمک کنید، خاطرنشان کرد: باید واقعاً درس بخوانید، لحظه‌ای از وقت خود را هدر ندهید، لحظات عمر بسیار مغتنم است و باید در تهذیب نفس بکوشید، از بی‌سوادی و هم‌چنین باسوادی بدون تقوا بترسید.

وی اظهار کرد: آنچه را که بخواهید می‌شود، فقط خواستن مهم است، باید بخواهید، هر دو سه ساعت یک بار سلامی به امام زمان (عج) بدهید.

انتهای پیام