صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۷۸۳۸۲
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۸
عضو ارشد حماس:

عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی حماس در سخنانی با بیان اینکه قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد علیه رژیم صهیونیستی یک پیروزی برای غزه به حساب می‌آید، تأکید کرد: اقدام صهیونیست‌ها در قطع آب و سوخت به روی نوار غزه جنایت جنگی است.

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، غازی حمد، از رهبران برجسته جنبش حماس در این باره اظهار کرد: قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل یک پیروزی برای غزه است و ما خواستار باز شدن گذرگاه رفح برای ورود کمک‌های بشردوستانه هستیم.

وی با بیان اینکه ما خواستار اجرای فوری تصمیم مجمع عمومی و ارسال سریع کمک به غزه هستیم، گفت: قطع آب و سوخت غزه توسط رژیم اشغالگر، یک جنایت جنگی است.

این عضو ارشد حماس ادامه داد: بار دیگر از کشورهایی که با رژیم صهیونیستی روابط دارند، می‌خواهیم که سفرای این رژیم اشغالگر را اخراج کنند. ما خواستار اخراج سفرای اسرائیل از کشورهای عربی و اسلامی هستیم و کشورهای عربی و اسلامی باید بر منافع کشورهای حامی تجاوز اسرائیل فشار بیاورند.

غاضی حمد، درباره تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای کوچاندن اجباری ساکنان نوار غزه نیز تأکید کرد: ما آوارگی ملت فلسطین از غزه به سینای مصر را نخواهیم پذیرفت.

وی همچنین تصریح کرد: دولت آمریکا و کشورهای غربی حامی تجاوز، شریک رژیم اشغالگر در جنگ غزه، بدنبال نسل‌کشی هستند.

این مقام حماس درباره تقلای نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی برای نفوذ به نوار غزه نیز گفت: گردان‌های القسام با تلاش اسرائیل برای پیشروی مقابله کرده و خسارات سنگینی به صفوف آن وارد کردند.

مجمع عمومی سازمان ملل جمعه شب، پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی کشورهای عربی را تصویب کرد و خواستار آتش‌بس بشردوستانه فوری و توقف خصومت‌ها در غزه شد.

این قطعنامه با ۱۲۰ رأی موافق در مقابل ۱۴ رأی مخالف و ۴۵ رای ممتنع به تصویب رسید. رژیم صهیونیستی و آمریکا به این قطعنامه رأی منفی دارند.

انتهای پیام