صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۰۸۳۷
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۷

رویداد دانش‌آموزی «با این ستاره‌ها» به منظور پیوند هرچه‌ بیشتر دانش‌آموزان یزدی با آرمان‌های شهدا به همت هیئت انصار ولایت دارالعباده یزد برگزار شد.

به گزارش ایکنا از یزد، رویداد دانش‌آموزی «با این ستاره‌ها» به منظور پیوند هرچه‌ بیشتر دانش‌آموزان یزدی با آرمان‌های شهدا به همت هیئت انصار ولایت دارالعباده یزد برگزار شد.

فاطمه‌سادات زارعی، مسئول برگزاری رویداد دانش‌آموزی «با این ستاره‌ها»، هدف از این رویداد را بصیرت‌افزایی دانش‌آموزان و ایجاد ارتباط بین نوجوانان امروز با شهدای نوجوان بیان کرد و گفت: با توجه به نیاز الگوسازی برای نوجوانان، این رویداد برنامه‌ریزی شد.

وی افزود: با نظر به بیان مقام معظم رهبری که در رابطه با شهدای گرانقدر فرمودند: «با این ستاره‌ها می‌توان راه را پیدا کرد»، بر آن شدیم این رویداد دانش‌آموزی را با عنوان «با این ستاره‌ها...» برگزار کنیم تا در قالب برنامه‌های مختلف، پیوندی میان نسل امروز با ستاره‌های درخشان طریق هدایت ایجاد کرده باشیم.  

زارعی برگزاری نشستی با موضوع حکومت اسلامی و تکلیف دانش‌آموزان در عصر حاضر در راستای تحقق تمدن اسلامی و ظهور با حضور مرتضایی‌راد مسئول حسینیه هنر یزد در محل امامزاده سیدنصرالله(ع) را یادآور شد و گفت: در این رویداد 44 نفر از دانش‌آموزان دختر 9 الی 17 سال در قالب 10 گروه 5 نفره، راهی منازل شهدا شدند و با جمعی از مادران شهدای دانش‌آموز دفاع مقدس یزد دیدار و با شهدای نوجوان، آن بزرگمردان کوچک و تربیت‌یافتگان مکتب ولایت تجدید عهد کردند.

انتهای پیام