صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۹۷۵۴۰
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۹

آزمون مرحله سوم هجدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در سالن اجتماعات اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان یزد برگزار شد.

به گزارش ایکنا از یزد، آزمون مرحله سوم هجدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم، 13 بهمن‌ماه در سالن اجتماعات اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان یزد برگزار شد.

حجت‌الاسلام علی‌محمد رضایی، مسئول امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان یزد در جریان این آزمون به ایکنا گفت: این مرحله هر سال با حضور برگزیدگان مرحله دوم در تهران برگزار می‌شد که امسال به صورت منطقه‌ای در 11 استان برگزار شد.

وی ادامه داد: استان یزد نیز از جمله استان‌های میزبان بود به نحوی که 15 نفر در این آزمون شرکت کردند که از این تعداد 13 نفر از استان یزد و دو نفر از استان کرمان به رقابت با یکدیگر پرداختند.

مسئول امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان یزد، اعطای مدرک درجه 5 حفظ معادل دیپلم به قبول‌شدگان رشته 10 جزء، رشته 20 جزء مدرک درجه چهار معادل فوق دیپلم و رشته حفظ کل مدرک درجه سه تا یک معادل لیسانس تا دکترا را از جمله مزایای شرکت در این طرح برشمرد.

انتهای پیام