صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۴۰۷۱
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
به بهانه روز معلم

جمعی از شاگردان جلسه آموزشی سیدمحسن موسوی‌بلده طی مراسمی از تلاش 38ساله این معلم پیشکسوت در امر آموزش قرآن به بانوان قدردانی کردند.

به گزارش خبرنگار ایکنا، چندین سال است که به مناسبت هفته معلم، جشنی به منظور تجلیل از زحمات سیدمحسن موسوی‌بلده، استاد پیشکسوت قرآن، از سوی جمعی از بانوان، که قریب به چهل سال شاگرد او هستند، برگزار می‌شود.
 
یکشنبه 16 اردیبهشت نیز جمعی از شاگردان استاد موسوی‎بلده طبق سنت هر ساله با حضور در محل برگزاری کلاس‌ درس، که چند سالی است در منزل بانو فروغ‌السادات موسوی‌بلده برپا می‌شود، گرد هم آمدند تا به پاس سال‌ها تلاش صادقانه این استاد پیشکسوت در تعلیم قرآن مقام او را ارج نهند.

این مراسم با حضور جمعی از بانوان که چندسالی است شاگرد این معلم قرآن هستند و جمعی دیگر همچون خانم جعفرزاده و ایمان صحاف که سابقه دیرینه در امر شاگردی کلاس‌های استاد دارند، برگزار شد و ایمان صحاف نیز آیاتی چند از کلام‌‌الله مجید را ترتیل‌خوانی کرد.
 
 
در ادامه این مراسم گلین‌مقدم به عنوان نماینده کلاس از تلاش‌های چندین و چندساله استاد موسوی‌بلده در امر آموزش و تعلیم قرآن تشکر کرد و سبد گل و هدیه‌ای نیز که شاگردان استاد آن را تهیه کرده بودند به این معلم قرآن تقدیم شد. 
 
 
خانم معصومه عباسی‌نظری نیز در بخشی از این مراسم از طرف دو تن از شاگردان روشندل استاد، آرزو اسلامی و سما بابایی، از زحمات استاد موسوی‌بلده تشکر کرد و گفت: صبر و مداومت استاد در آموزش قرآن موجب شد که آنها با وجود نابینا بودن، انگیزه‌ای مضاعف پیدا کنند.
 
خانم شاملو به نمایندگی از بانوان شاگرد استاد موسوی‌بلده از زحمات شکیبا رحمانی، همسر این معلم قرآن، نیز تشکر و قدردانی کرد و در پایان این مراسم نیز سیدمحسن موسوی‌‌بلده در سخنان کوتاهی به اهمیت تعلیم و آموزش پرداخت و گفت: اگر فردی علمی داشته باشد عالم است و تنها زمانی می‌توان به او نام معلم داد که برای آموزش آنچه به آن علم دارد، کوشا باشد.
 
انتهای پیام