صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۱۹۲۲۳
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۱

سرپرست فرمانداری شهرستان فریدونکنار، با اشاره به اهمیت کتاب و کتابخوانی در جامعه گفت: کتاب و کتابخوانی از مهم‌ترین رکن‌های حوزه فرهنگ است.

به گزارش ایکنا از مازندران، دومین نشست  انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان فریدون‌کنار به ریاست سرپرست فرمانداری و با حضور رئیس کتابخانه عمومی، نمایندگان شهرداری ،رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر اعضای این انجمن در سالن اجتماعات فرمانداری فریدونکنار برگزار شد.

مسیب میررمضانی، سرپرست فرمانداری شهرستان فریدونکنار، در این نشست با اشاره به اهمیت کتاب و کتابخوانی در جامعه گفت: بخش بسیار زیادی از مسائل و مشکلات کشور ریشه فرهنگی دارد.

وی بی‌توجهی به کتاب را برای جامعه مضر دانست و افزود: اگر حوزه فرهنگ در جامعه جایگاه مناسبی داشته باشد و مورد حمایت قرار گیرد، بسیاری از مسائل و مشکلات جامعه رفع می شود.

میر رمضانی تصریح کرد:  کتاب و کتابخوانی از مهم ترین رکن‌های حوزه فرهنگ است.

وی اظهار کرد: سرانه مطالعه در هر جامعه‌ای بالا باشد، مسایل و مشکلات با ریشه فرهنگی در آن کمتر دیده می‌شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان فریدون کنار خواستار توجه بیشتر شهرداری ها به حمایت از نویسندگان شد و خاطرنشان کرد: باید با همکاری و تعامل لازم و استفاده از کمک های خیران زمینه دسترسی به کتاب برای همه فراهم شود.

دومین نشست انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان فریدون‌کنار
دومین نشست انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان فریدون‌کنار
دومین نشست انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان فریدون‌کنار
دومین نشست انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان فریدون‌کنار
دومین نشست انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان فریدون‌کنار
انتهای پیام