صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۰۶۲۲
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی:

علی‌اصغر فاتحی‌فر با اشاره به اهمیت و جایگاه خبرنگار در جامعه، گفت: قلم خبرنگاران باید آبروی مردم جامعه را حفظ کند.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، علی‌اصغر فاتحی‌فر، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان، امروز، 17 مردادماه، در آیین تجلیل از خبرنگاران ایسنا و ایکنا به‌مناسبت روز خبرنگار، با اشاره به اهمیت و جایگاه خبرنگار در جامعه، گفت: قلم خبرنگاران باید آبروی افراد جامعه را حفظ کند.  

وی با بیان اینکه خبرنگار باید عقلانی و به‌دور از احساس بنویسد، اظهار کرد: آبروی مؤمن ارزشمند است، خبرنگار باید در نوشتارش دقت کند که آبروی افراد یا نظام خدشه‌دار نشود زیرا یک جمله نادرست می‌تواند حیثیت افراد را خدشه‌دار کند.

فاتحی‌فر ادامه داد: باید بدانیم که در برابر الفاظ جاری شده بر زبان، در آخرت باید پاسخگو باشیم نسبت به آنچه قلم‌مان می‌نویسد نیز بازخواست می‌شویم.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی تأکید کرد: نوشته‌ها و مطالب خبرنگاران باید به شکلی باشد که در جهت حل مشکلات باشد نه اینکه خود موجب ایجاد مشکل شود، در کنار نقدها و بیان مشکلات و کاستی‌ها باید ویژگی‌های مثبت و داشته‌ها و موفقیت‌ها را هم ببینیم و از آنها بنویسیم.

وی با اشاره به فعالیت خبرگزاری‌های ایسنا، ایکنا و بازارکار در سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، گفت: خبرگزاری‌های جهاددانشگاهی نقش بسیار مهمی در تحولات کشور دارند و این امر در سایه خبرنگاران این مجموعه‌ها بوده و ویژگی منحصر به فرد ایسنا نیز بدنه دانشجویی و پویایی این مجموعه است.

خسرو کنعانی، معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی نیز در این جلسه با بیان اینکه خبرنگاری به‌خاطر استرس بالا جزو سخت‌ترین مشاغل در جهان است، تصریح کرد: خبرنگاران افراد قانعی هستند که با کمترین هزینه زندگی خود را پیش می‌برند و دغدغه عموم مردم را دارند.

وی با بیان اینکه خبرنگاران نقش مهمی در تبیین مشکلات مردم دارند، افزود: همچنین این قشر در جریان و روند توسعه استان و کشور نقش مهمی ایفا می کنند.

کنعانی گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه در کشورمان وظیفه‌ای سنگین‌ برعهده دارند، چرا که باید با قلم خود، از آرمان‌ها و ارزش‌های این سرزمین دفاع کنند و در جبهه جنگ نرم، با شجاعت و قدرت ایستادگی کرده و با چشمی بینا و زبانی گویا، مسیر سبز حقیقت را هموار سازند. در پایان این مراسم با اهدای لوح و هدیه‌ای از خبرنگاران ایسنا و ایکنای آذربایجان‌شرقی  تجلیل شد.

انتهای پیام