صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۳۹۹۷
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۴

قدیمی‌ترین نسخه قرآن موجود در چین که در مسجدی در استان چینگهای این کشور به نمایش گذاشته شده است، روزانه حدود ۶ هزار نفر بازدیدکننده جذب می‌کند.

به گزارش ایکنا، قدیمی‌ترین نسخه قرآن موجود در چین که در مسجدی در استان چینگهای این کشور به نمایش گذاشته شده است، روزانه حدود ۶ هزار نفر بازدیدکننده جذب می‌کند.
قدمت این قرآن دست‌نویس بین  ۱۱ تا ۱۳ قرن پیش تخمین زده شده است.
این نسخه ۸۶۷ صفحه‌ای، ۳۰ قسمت (جزء) دارد و وزن آن به حدود ۱۳ کیلوگرم می‌رسد.
این قرآن در سال ۲۰۰۷ میلادی به وسیله کارشناسان و هنرمندان ترمیم شد و از آن زمان در محفظه‌ای شیشه‌ای که رطوبت،‌ دما و میزان اکسیژن موجود در آن کنترل شده است،‌ نگهداری می‌شود.

این قرآن قدیمی با 867 صفحه، به دو بخش تقسیم می‌شود که یک قسمت آن را ابریشم پوشانده است. 

گفته می‌شود 700 سال پیش نیاکان قوم «سالار» از آسیای مرکزی چین مهاجرت کردند و این قرآن را که با مرکب به رشته تحریر درآمده است با خود به چین آوردند، این قوم در نهایت «جیه زی» خوانده شدند و قرآن آنها قدیمی‌ترین  قرآن دست‌نویس جهان محسوب  می‌شود.                                                        
هر روز حدود ۶ هزار نفر که بیشتر آن‌ها مسلمانان ساکن چینگهای و ایالت مجاور آن گانسو هستند، برای دیدن این نسخه قرآن به مسجد «جیه‌زی» می‌روند.

انتهای پیام