صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۵۸۵۳
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸
آیت‌الله محقق داماد:

رئیس گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم ایران با اشاره به آیه «وَلا تُؤْتُوا السُّفَهَاءَ أَمْوَالَكُمُ الَّتِي جَعَلَ اللَّهُ لَكُمْ قِيَامًا»، گفت: پول و مال ملت، قوام ملت است.  نباید اختیار آن را به دست افراد نابخرد و ناتوان بدهیم که قرآن از آن به سفیهان تعبیر می‌کند.

به گزارش ایکنا، آیت‌الله سیدمصطفی محقق داماد، استاد حوزه و دانشگاه در سی ‌و چهارمین همایش بانکداری اسلامی با موضوع «طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران» که صبح امروز، سه‌شنبه 20 شهریورماه در محل بانک مرکزی برگزار شد، گفت: ممکن است کسانی در جلسه حاضر باشند که با من و تئوری‌های من مخالف باشند اما حاضرم آنچه که می‌فهمم، گفت‌وگو کنم. 

وی ادامه داد: تجربه 45 ساله در ایران نشان داد تفکرات چپ اقتصاد ایران را ویران کرد و از مغول بیشتر ضربه زد.

این استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه پیامبر(ص) فقر را در زمان خود برطرف کرد، افزود: عامل وحدت اول این است که شکم‌ها سیر شود. جناب رئیس بانک مرکزی، من خطاب به حضرتعالی می‌گویم که فکر نان مردم باشیم. شکم گرسنه به صراحت ایمان ندارد. هرچه از دین داد بزنیم با شکم گرسنه که نمی‌توانیم حرف بزنیم. 

آیت‌الله محقق داماد با اشاره به آیه «وَلا تُؤْتُوا السُّفَهَاءَ أَمْوَالَكُمُ الَّتِي جَعَلَ اللَّهُ لَكُمْ قِيَامًا»، گفت: پول و مال ملت، قوام ملت است. سرمایه ملت مثل خون رگ ملت است، نباید اختیار آن را به دست افراد نابخرد و ناتوان بدهیم که قرآن از آن به سفیهان تعبیر می‌کند.

استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: اگر نفت می‌فروشید، پول نفت را به دست سفیهان ندهید. اگر می‌خواهید پولتان را در بانک بگذارید به دست سفیهانِ ناواردِ بی‌سواد ندهید بلکه آنها را به دست متخصصان، خردمندان، عاقلان و امینان بدهید تا فقرتان برطرف شود. 

وی ادامه داد: سه قرن بیشتر از نهضت پیغمبر اسلام(ص) نگذشت که می‌گشتند زکات را به چه کسی بدهد چون فقیر نبود؛ آن هم فقری که در صدر اسلام بود. ببینید مشکل کجاست و مشکل کشور ما چیست؟!

انتهای پیام