صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۳۶۸۲۹
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳

چهارمین محفل ادبی سرونامه ویژه نقد کتاب «مصدق خمینی» از سوی حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان برگزار می‌شود. 

به گزارش ایکنا از خوزستان، چهارمین محفل ادبی سرونامه ویژه نقد کتاب «مصدق خمینی» از سوی حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان برگزار می‌شود. 

غلامرضا جهانی مقدم، نویسنده و پژوهشگر تاریخ شفاهی و شهناز گرجی‌زاده، نویسنده ادبیات پایداری مهمانان این محفل ادبی هستند. این نشست ساعت 16 پنجشنبه پنجم مهرماه برگزار می‌شود.

کتاب «مصدق خمینی» شامل روایت‌های کودکی تا شهادت شهید مصدق طاهری است که به کوشش هادی سلامات گردآوری شده و محمدعلی بخشی‌پور آن را تدوین کرده است. 

شهید مصدق طاهری در بدو پیروزی انقلاب از نخستین کسانی بود که انجمن اسلامی دانشجویان را به‌وجود آورد. شهید مصدق طاهری چندبار در معرض ترور قرار گرفت. او فعال‌ترین فرد در محدوده شرق اهواز پیش از پیروزی انقلاب اسلامی بود. بعد از آن سریع جذب سپاه و فرمانده سوم سپاه خرمشهر شد. چهره او در بین دانشجویان قبل از انقلاب اسلامی شناخته شده و برجسته است. 

علاقه‌مندان برای حضور در این نشست، کلمه سرونامه را به شماره 09164111396 پیامک کنند.

انتهای پیام