صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۰۴۲۵
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱

در نخستین روز کاری استاندار آذربایجان شرقی «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس جمهور، «شهرام دبیری» معاون پارلمانی رئیس جمهور و محمدعلی سبحان الهی استاندار اسبق در دفتر کار «بهرام سرمست» استاندار جدید آذربایجان شرقی حضور یافتند.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، در نخستین روز کاری استاندار آذربایجان‌شرقی امروز، 12 مهرماه، «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس جمهور، «شهرام دبیری» معاون پارلمانی رئیس جمهور و محمدعلی سبحان الهی استاندار اسبق در دفتر کار بهرام سرمست استاندار جدید آذربایجان شرقی حضور یافتند. 

عارف با آرزوی موفقیت برای استاندار جدید آذربایجان شرقی در مسئولیت جدید، انتصاب وی را تبریک گفت.

معاون اول رئیس جمهور، با اشاره به ظرفیت‌های غنی آذربایجان‌شرقی این استان را مستعد پیشرفت و توسعه بیشتر دانست که با حضور استاندار جدید محقق می شود.

در این دیدار بهرام سرمست، استاندار آذربایجان‌شرقی تقاضا و مطالبات استانی را تقدیم معاون اول رییس جمهور کرد. 

مراسم معارفه « بهرام سرمست» به عنوان استاندار آذربایجان شرقی که قرار بود دیروز با حضور وزیر کشور برگزار شود به دلیل لغو پروازهای مسافری با تعویق مواجه و به زمان دیگری موکول شد.

بهرام سرمست از چهره‌های شاخص آذربایجان شرقی دانش‌آموخته دکترای علوم سیاسی، متولد سال ۱۳۴۸ شهرستان بناب بوده و از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ دهمین استاندار قم در دولت دوازدهم حسن روحانی بوده است.

وی مسئولیت مدیرکل سیاسی وزارت کشور را در کارنامه خود دارد، وی همچنین در دولت یازدهم مسئولیت مدیرکلی سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری تهران را برعهده داشته است.

مدیرکل سیاسی و انتظامی استانداری آذربایجان شرقی، ‌سرپرست فرمانداری تبریز، ریاست اداره دانش آموختگان و مدیریت پژوهش دانشگاه پیام نور، عضو هیات علمی و تدریس در دانشگاه و معاون فرهنگی و اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد ارس نیز از جمله سوابق مدیریتی و علمی وی به شمار می‌آید.

انتهای پیام