صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۴۳۸۷
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۰
راهکار‌های حفظ سلامت روان کودکان در جنگ/ ۳

در زمان انتشار اخبار جنگ، باید دستورالعملی را برای نحوه برخورد با فرزندان خود آماده کنیم. این راهنما به ما کمک می‌کند تا به بهترین شکل ممکن با احساسات و نگرانی‌های آنها برخورد کنیم و فضای امنی برای گفت‌وگو فراهم کنیم. سیده معصومه طباطبایی، استاد حوزه و دانشگاه، کارشناس ارشد روانشناسی و دکتری فلسفه و کلام و سطح ۳ تفسیر علوم قرآنی در گفت‌وگو با ایکنا در رابطه با حفظ سلامت روان کودکان هنگام صحبت درباره جنگ نکاتی را بیان کرد. در ادامه قسمت سوم را با عنوان «اهمیت آموزش تکنیک‌‌های مقابله با بحران به کودکان» می‌شنوید.

سیده معصومه طباطبایی، استاد حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با ایکنا می‌گوید: باید تکنیک‌هایی را به کودکان آموزش دهیم که آنها را آرام می‌کند و از آنها بخواهیم که وقتی ناراحت و نگران هستند صحبت کنند، نفس عمیق بکشند یا مشغول بازی شوند، نقاشی بکشند و دغدغه‌های خود را انتقال دهند و خود را سرگرم کنند. تکنیک بعدی این است که زمانی را به تفریح و وقت گذراندن با کودکان و اوقات فراغت اختصاص دهیم؛ یعنی در این شرایط، زمان‌های بیشتری را به کودکان اختصاص دهیم تا کودکان حس حمایت‌گری والدین را به صورت ملموس درک کنند‌. 

گاهی والدین ممکن است در گفت‌وگو با یکدیگر صحبت‌هایی مانند اینکه «دنیا مکان وحشتناک و ناامید کننده‌ای است، در حال آغاز جنگ هستیم و چرا باید کار کنیم و اکنون باید آذوقه جمع کنیم» رد و بدل کنند اگر بچه‌ها دائماً این صحبت‌ها و اضطراب‌ها را بشنوند طبیعتاً باعث نگرانی و اضطراب آنها می‌شود. 

 

طراحی و تدوین از سیدضیاء موسوی

انتهای پیام