صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۴۵۰۸۷
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۴

امام جمعه یزد گفت: کانون‌های مساجد باید فعالیت‌های خود را توسعه داده و با جوانان محله و مدارس ارتباط داشته باشند و شرایط جذب نسل جوان به مسجد را فراهم کنند.

به گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد، 8 آبان ماه در آیین تکریم و معارفه مسئول ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان یزد ضمن تأکید بر اهتمام به جایگاه مسجد گفت: همه سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی وظیفه دارند نسبت به مسجد و برنامه‌های فرهنگی و مذهبی مساجد اهتمام ویژه داشته باشند.

وی افزود: راه‌اندازی کانون‌های مساجد فرصت مناسب و استثنایی است که اتفاق افتاده و باید از این فرصت در جهت جذب نوجوانان و جوانان به مسجد استفاده کرد. باید برنامه ریزی‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و دینی مساجد به گونه‌ای جذاب و مفید باشد که باعث احیا و آبادانی مساجد شود. 

آیت‌الله ناصری بیان کرد: مسجد و مدرسه دو پایگاه مهمی است که نباید از آن غافل شد چرا که دشمن با فعالیت‌های مختلف و با استفاده از فضای مجازی به دنبال تغییر باورها و جدایی نسل جوان از مساجد و برنامه‌های مذهبی است.

وی به وظیفه نهادهای فرهنگی در رابطه با مسجد اشاره کرد و گفت: تکلیف و وظیفه مسئولان فرهنگی در رابطه با مساجد سنگین است و در جهت احیای مساجد و جذب جوانان به فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی مسجد باید برنامه ریزی منسجم انجام گیرد. 

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد ضمن انتقاد از بی توجهی به نسل جوان افزود: چرا در مساجد و فعالیت‌های دینی به نسل جوان بی‌توجه هستیم، مساجد در محلات مختلف شهر باید در این زمینه برنامه داشته باشند و با روی باز پذیرای نوجوانان و جوانان باشند.

وی برنامه‌ریزی جهت جذب جوانان به مسجد را مهمترین وظیفه کانون مساجد دانست و گفت: کانون‌های مساجد باید بیش از گذشته فعال باشند و فعالیت‌های خود را توسعه داده و با جوانان محله و مدارس ارتباط داشته باشند و شرایط جذب نسل جوان به مسجد را فراهم کنند. تربیت دینی جوانان در مسجد صورت می‌گیرد و اگر در این زمینه برنامه‌ریزی و فعالیت نداشته باشیم نسل جوان را از دست خواهیم داد.

یادآور می‌شود در این مراسم از زحمات محسن رستگاری تقدیر به عمل آمد و حجت‌الاسلام سید یحیی نجم‌الهدی به عنوان سرپرست کانون‌های مساجد استان معرفی شد.

انتهای پیام