صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۵۲۹۵۶
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸
از سوی حجت‌الاسلام خسروپناه تشریح شد

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در اولین‌ همایش ملی حکمرانی در نظام تعلیم و تربیت ضمن بیان اولویت‌های آموزش و پرورش به معرفی راهکارهای تحقق آن اهداف پرداخت.

به گزارش خبرنگار ایکنا، اولین همایش ملی حکمرانی در نظام تعلیم و تربیت امروز، ۱۸ آذرماه از سوی ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل سالن همایش‌های دانشگاه فرهنگيان برگزار شد.
 
حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی طی سخنانی در اولین‌ همایش ملی حکمرانی در نظام تعلیم و تربیت گفت: این سوال مطرح می‌شود ‌که آیا نظام‌ تعلیم و تربیت ما پس از انقلاب موفق بوده است یا نه؟ اثری که دانش‌آموزان و معلمان در دفاع مقدس و سایر عرصه‌های کشور داشته‌اند، اثرگذاری و استمرار نظام آموزش و پرورش در کشور است. در سال گذشته بیش از یک‌ میلیون معتکف داشتیم که حدود ۶۰ درصد آن‌ها از دانش‌آموزان بوده‌اند. امروز باید اثرات آموزش و پرورش و مسئولان گذشته را ارج نهیم و تجربه ایشان را مستندسازی و به مدیران دیگر منتقل کنیم.
 
وی افزود: سوال دیگری که مطرح می‌شود این است که آیا این نظام تعلیم و تربیت کافی است و یا باید به اولويت‌های دیگری نیز بپردازیم؟‌ پاسخ این است که حتما باید در این زمینه توسعه پیدا کنیم. ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی با کمک وزارت آموزش و پروش به دنبال اولویت‌های آموزش و پرورش یعنی کیفیت‌بخشی به نیروی انسانی، تحول آموزش و پرورش و تحول امور پرورشی است.
 
خسروپناه بیان کرد: برای تحقق اولویت‌های آموزش و پرورش باید تلاش کنیم و راهکارهایی نیز در این زمینه وجود دارد. راهکار اول تدوین الگوی تعلیم و تربیت و تکریم‌ مربی و معلم است. راهکار بعدی الگوی تربیت و پرورش متربیان و معلمان است که باید در این زمینه تلاش کنیم. البته الگوی مدونی در این زمینه تهیه شده است. راهکار بعدی ارائه الگوی مهارت‌ آموزشی دانش‌آموزان است‌. برنامه درسی روزآمد و توزیع عادلانه امکانات و منابع انسانی نیز از دیگر راهکارها برای دستیابی به اولویت‌های آموزش و پرورش است.
 
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: راهکار بعدی در این زمینه، اختصاص چندین هلدینگ اقتصادی قدرتمند به آموزش و پرورش است. اگر‌ منابع مالی آموزش و پرورش تأمین نشود، در تحقق تمامی اولویت‌ها به مشکلات برخورد خواهیم کرد. راهکار بعدی حضور گسترده خیران و خانواده‌ها در تحقق اولویت‌های آموزش و پرورش است. البته ابزار دستیابی به این راهکارها بهره‌گیری از هوش مصنوعی و ابزار به روز است.
انتهای پیام