حجتالاسلام رضا دیلمی، معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گلستان در این مراسم با بیان اینکه مسجد سلول بنیادی برای طراحی الگوی ایرانی اسلامی، جهت رهبری و مدیریت جامعه است، گفت: برای اداره جامعه به طراحی الگو نیاز داریم و برای این الگو یک نمونه باید انتخاب شود که بهترین نمونه مسجد است.
وی اظهار کرد: با توجه به نقش و اهمیت مساجد در پیروزی انقلاب اسلامی و تأکیدات حضرت امام خمینی(ره) و مقام رهبری در رابطه با اهمیت مساجد و نقش محوری آنها در انسان سازی و تداوم انقلاب، انتظار آن است که مساجد و نقش جایگاه واقعی خود در جامعه را پیدا کنند.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گلستان تصریح کرد: مسجد موفق، مسجد معظم، مسجد طراز و الگوساز، یک مسجد فعال است که بتواند معنویت، اخلاق و علم را در کنار هم جلو ببرد. در چنین مسجدی به جای اینکه مردم سراغ مسجد بروند، مسجد به دنبال مردم میرود و مردم را به طرف خود میآورد.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گلستان گفت: وقتی محتواهای رسانهای تولید شده با موضوع مسجد را مورد بررسی قرار میدهیم میبینیم در این زمینه کمکاریهایی صورت گرفته و متأسفانه گفتمانسازی با هدف تغییر باورها و نگاه مردم نسبت به مسجد، تاکنون آنچنان که باید و شاید محقق نشده است و ما باید در این مسیر اقدامات جدی را دنبال کنیم.