صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۰۲۵۰
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۶

دبیر جامعه روحانیت شیراز با بیان اینکه بهترین سن برای رسیدن به قله معارف انسانی سن نوجوانی است، گفت: خداوند به نوجوانان معتکاف نسبت به ملائکه مباهات می‌کند.

به گزارش ایکنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحی‌الدین طاهری، دبیر جامعه روحانیت شیراز امروز، 27 دی‌ماه در جمع معتکفین نوجوان (دانش‌آموز) شیراز با اشاره به اینکه خداوند به نوجوانان معتکف نسبت به ملائکه مباهات می‌کند، گفت: دیدن چهره‌های نورانی نوجوانان در مراسم معنوی اعتکاف، مایه غبطه خوردن افرادی است که پا در سن گذاشته‌اند و می‌دانند که دیگر توان و شوق انجام اعمال عبادی را به مانند نسل جوان را ندارند.

مسئول مدرسه علمیه محمودیه شیراز با اشاره به خطبه ۲۱ نهج البلاغه به عنوان کوتاه‌ترین خطبه حضرت امیرالمومنین(ع) افزود: این خطبه دو کلمه‌ای دارای معانی ژرفی است و امام علی(ع) تأکید دارند که سبک بار باشید تا به آسودگی ملحق شوید.

وی با اشاره به ضرورت پرداختن به سبک‌باری انسان در زندگی دنیوی اظهار کرد: اعتکاف مانند دستیابی به قله است و همانطور که کوهنوردان بار خود را اندک انتخاب می‌کنند و حتی غذای آن‌ها به صورت قرص است تا وزن کمتری داشته باشد، معتکف نیز تمرین می‌کند تا چگونه از همه چیز برای رسیدن به قله دل بکند و با حداقل وسایل و غذا ایام اعتکاف را به سر برد.

دبیر جامعه روحانیت شیراز بیان کرد: بهترین سن برای رسیدن به قله معارف انسانی سن نوجوانی است و انسان باید در طول روز به گونه‌ای زندگی کند که شب هنگام از خود حساب کشد که در طول روز چه کارهایی از او صادر شده و اگر نیکوکار بوده است خدا را شکر کند و اگر خطایی از او سر زده در پایان هر شب توبه کند و کار را به پایان عمر نیاندازد.

انتهای پیام