صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۹۵۷۷
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۲
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان:

حجت‌الاسلام والمسلمین مجید مؤیدی گفت: از فواید و فضایل روزه‌داری می‌توان به تقویت تقوا، پرهیزگاری و اخلاص، مانع عذاب‌های دنیوی و اخروی، آرامش روان و جسم، مانع نفوذ شیطان، مساوات بین غنی و فقیر و احیای فضایل اخلاقی اشاره کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید مؤیدی، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان، روز گذشته، دوشنبه 13 اسفندماه در نشست هم‌اندیشی دانشگاهی با موضوع رمضان، که به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، بیان کرد: از نگاه دینی، اهمیت ماه مبارک رمضان، متفاوت‌تر و برتر از سایر ماه‌هاست.

وی تصریح کرد: انسان می‌تواند از معنویات ماه مبارک رمضان برای افزایش برکت در زندگی و ارتقای خودسازی، بهره ببرد.

مؤیدی اظهار کرد: شب‌های قدر در ماه مبارک رمضان قرار دارد و این خود گویای جایگاه بسیار مهم این ماه برای رشد و کمال اخلاقی و معنوی انسان است.

رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان گفت: ماه مبارک رمضان به جهت نزول قرآن کریم در آن و ویژگی‌های منحصری که دارد در میان ماه‌های سال قمری برترین است؛ قرآن کریم می‌فرماید: «ماه رمضان ماهی است که قرآن برای هدایت انسان‌ها در آن نازل شده است.»

وی با اشاره به اینکه انسان افزون بر جنبه مادی و جسمی، دارای بعد معنوی و روحی هم هست و هر کدام در رسیدن به کمال مطلوب خود، برنامه‌های ویژه را نیاز دارند، تصریح کرد: یکی از برنامه‌ها برای تقویت و رشد بعد معنوی، تقوا و پرهیزگاری است، یعنی اگر انسان بخواهد خودش را از جنبه معنوی رشد و پرورش دهد و به طهارت و کمال مطلوب برسد، باید هوای نفس خود را مهار کند و موانع رشد را یکی پس از دیگری بردارد و خود را سرگرم لذت‌ها و شهوات جسمی نکند. یکی از اعمالی که در این راستا مؤثر و مفید است روزه‌داری است.

مؤیدی تصریح کرد: از فواید و فضایل روزه‌داری می‌توان به تقویت تقوا، پرهیزگاری و اخلاص، مانع عذاب‌های دنیوی و اخروی، آرامش روان و جسم، مانع نفوذ شیطان، مساوات بین غنی و فقیر و احیای فضایل اخلاقی اشاره کرد.

یادآور می‌شود، این نشست به همت معاونت فرهنگی کانون بسیج اساتید دانشگاه لرستان برگزار شد.

 

انتهای پیام