وی تصریح کرد: انسان میتواند از معنویات ماه مبارک رمضان برای افزایش برکت در زندگی و ارتقای خودسازی، بهره ببرد.
مؤیدی اظهار کرد: شبهای قدر در ماه مبارک رمضان قرار دارد و این خود گویای جایگاه بسیار مهم این ماه برای رشد و کمال اخلاقی و معنوی انسان است.
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای لرستان گفت: ماه مبارک رمضان به جهت نزول قرآن کریم در آن و ویژگیهای منحصری که دارد در میان ماههای سال قمری برترین است؛ قرآن کریم میفرماید: «ماه رمضان ماهی است که قرآن برای هدایت انسانها در آن نازل شده است.»
وی با اشاره به اینکه انسان افزون بر جنبه مادی و جسمی، دارای بعد معنوی و روحی هم هست و هر کدام در رسیدن به کمال مطلوب خود، برنامههای ویژه را نیاز دارند، تصریح کرد: یکی از برنامهها برای تقویت و رشد بعد معنوی، تقوا و پرهیزگاری است، یعنی اگر انسان بخواهد خودش را از جنبه معنوی رشد و پرورش دهد و به طهارت و کمال مطلوب برسد، باید هوای نفس خود را مهار کند و موانع رشد را یکی پس از دیگری بردارد و خود را سرگرم لذتها و شهوات جسمی نکند. یکی از اعمالی که در این راستا مؤثر و مفید است روزهداری است.
مؤیدی تصریح کرد: از فواید و فضایل روزهداری میتوان به تقویت تقوا، پرهیزگاری و اخلاص، مانع عذابهای دنیوی و اخروی، آرامش روان و جسم، مانع نفوذ شیطان، مساوات بین غنی و فقیر و احیای فضایل اخلاقی اشاره کرد.
یادآور میشود، این نشست به همت معاونت فرهنگی کانون بسیج اساتید دانشگاه لرستان برگزار شد.