صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۹۶۰۱
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۲

مسابقات نیمه نهایی و نهایی مرحله استانی سیزدهمین مناظره دانشجویان گیلان در مجتمع آموزشی پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان برگزار و تیم برتر معرفی شد.

به گزارش ایکنا از گیلان، محمد برزگرکار، دبیر اجرایی مرحله استانی سیزدهمین مناظره دانشجویان استان امروز، 14 اسفند از برگزاری مسابقات مناظره در استان خبر داد و اظهار کرد: مسابقات نیمه نهایی و نهایی مرحله استانی سیزدهمین مناظره دانشجویان گیلان با حضور هشت تیم از دانشگاه‌های مختلف استان امروز در سالن جلسات معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان برگزار شد.

وی با بیان اینکه مسابقات مناظره دانشجویان با هدف ارتقای فرهنگ گفت‌وگو و تبادل نظر بین دانشجویان و همچنین تقویت مهارت‌های فن بیان و اصول استدلالی آنها طراحی شده است، افزود: تیم‌ها در این مناظره به بررسی موضوعات روز و چالش‌های اجتماعی در قالب گزاره‌های پیشنهادی پرداختند تا به ایجاد روحیه نقادانه و تقویت فرهنگ همکاری و رقابت سالم در بین دانشجویان کمک کنند.

دبیر اجرایی مرحله استانی سیزدهمین مناظره دانشجویان گیلان گفت: دانشجویان با ارائه نظرات و استدلال‌های خود به رقابت پرداختند و در پایان تیم‌های «عصیان» و «آوانگارد» هر دو از دانشگاه گیلان به مسابقه نهایی راه پیدا کردند و در ادامه تیم «آوانگارد» با سرگروهی امیرحسین شعبانی، دانشجوی علوم سیاسی با نظر هیئت داوران به عنوان تیم برتر معرفی شد؛ این تیم به عنوان نماینده استان گیلان در خرداد سال ۱۴۰۴ به مرحله کشوری مسابقات مناظره دانشجویان اعزام می‌شود.

برزگرکار ضمن قدردانی از تلاش‌های شرکت‌کنندگان در مناظره گفت: دانشجویان گیلانی به خوبی نشان دادند که دارای پتانسیل بالایی در مناظره هستند و به خوبی می‌توانند موضوعات مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، محیط زیست و ... را تجزیه و تحلیل کرده و برای چالش‌های موجود، راهکارهای مناسبی ارائه دهند.

وی بیان کرد: با توجه به مستقر بودن دبیرخانه مناظره دانشجویان گیلان در سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی، دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند از اکنون برای حضور در مناظره سال آینده اعلام آمادگی کنند و با شرایط حضور و دستورالعمل اجرایی آن آشنا شوند.

انتهای پیام