صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۲۴۹۱
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۱

معاون فرهنگی، هنری سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان گفت: 50 نفر از کارکنان این مجموعه در مسابقات قرآن مشارکت داشتند.

مصطفی انصاری، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: مسابقات قرآن کریم ویژه کارکنان شهرداری با حضور 50 نفر برگزار شد.

وی افزود: این مسابقات به منظور ترویج فرهنگ قرآنی و ارتقاء سطح معنوی کارکنان و ایجاد فضایی معنوی و تشویق کارکنان به تلاوت و حفظ قرآن کریم و در دو بخش فردی و خانوادگی و در رشته‌های حفظ، صحیح‌خوانی، ترجمه قرآن کریم و صحیفه سجادیه برگزار شد.

انصاری بیان کرد: اختتامیه این مسابقه بعد از تعطیلات نوروزی برگزار می‌شود و به نفرات برگزیده جوایز ارزنده‌ای اهداء خواهد شد. 17 نفر در بخش فردی موفق به کسب رتبه شده‌اند و در بخش خانوادگی نیز از 3 خانواده تقدیر می‌شود.

انتهای پیام