صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۳۷۹۷
تاریخ انتشار : ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۱

سرپرست معاونت گردشگری کردستان از ارائه غذاهای بومی و محلی در ماه مبارک رمضان به مسافران نوروزی در استان خبر داد و گفت: این منطقه با طعم‌های اصیل و متنوع، تجربه‌ای خاص از سفره‌های افطار را برای گردشگران به ارمغان می‌آورد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی کردستان، تیمور خالدی، سرپرست معاونت گردشگری کردستان گفت: با توجه به تقارن بهار قرآن با بهار طبیعت، هر روز غذاهای بومی سفره‌ کردستان مناسب افطار به همت بخش خصوصی منیره امجدیان و با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان، برای مسافران و گردشگران نوروزی در محل موزه مردم‌شناسی خانه کُرد سنندج تهیه و عرضه می‌شود.

وی هدف از این اقدام را شناساندن پتانسیل های گردشگری خوراک در استان عنوان کرد و افزود: سفره بومی کردستان در سه بخش غذاهای اصلی، پیش‌غذا، دسر و دمنوش از جمله نان‌ بزلماج و لاساجی، برساق، خوش‌ئاو، حه‌لوای گوله‌زه‌رد، آش قلیه، دمنوش‌های ونه‌ته‌ق و گول پونه، گول بابونه، بهارنارنج و... برای سفره افطار تهیه و ارائه می‌شود.

انتهای پیام