صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۷۱۶۳
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۶

مسجد جامع الفجری نه تنها یک مکان عبادی است، بلکه مقصد گردشگری مذهبی محبوبی است که بسیاری از بازدیدکنندگان برای تحسین زیبایی معماری آن و تجربه فضای آرام معنوی آن به این مکان می‌آیند.

به گزارش ایکنا به نقل از kemenag، کسانی که در پاسار مینگو جاکارتای جنوبی واقع در اندونزی زندگی می‌کنند، باید از وجود مسجد جامع الفجری به سبک خاورمیانه‌ای اطلاع داشته باشند. مسجد جامع الفجری مانند مسجد سلطان احمد یا به نام مسجد آبی در استانبول ترکیه طراحی شده است. این مسجد به اقتضای زمان مرمت شد و هدف آن مرکز تربیت و توسعه مسلمانان است.

مسجد جامع الفجری مسجدی با طراحی معماری بسیار منحصر به فرد و چشم‌نواز است. این مسجد اغلب به عنوان «مینیاتور مسجد آبی ترکیه» شناخته می‌‌شود، زیرا شباهت بسیار زیادی به مسجد سلطان احمد یا مسجد آبی در استانبول، ترکیه دارد.

گنبد و دیوارهای داخلی این مسجد غالباً به رنگ آبی و همچنین تزئینات ویژه ترکیه مانند خوشنویسی و نقوش گل است. 

این مسجد در سال 1947 م تأسیس شد و در سال 1958 م از طریق خودیاری اجتماعی تکمیل شد.

منحصر به فرد بودن طراحی، ویژگی بارز این مسجد است. معماری این مکان با اکثر مساجد اندونزی متفاوت بوده و این مسجد را به جاذبه‌ای منحصر به فرد تبدیل کرده است.

این مسجد از ارزش تاریخی بالایی برخوردار است زیرا با خودیاری جامعه ساخته شده و چندین بار مرمت شده است. همچنین وجود این مسجد نشان‌دهنده روحیه تساهل و تنوع فرهنگی در اندونزی است.

مسجد جامع الفجری نه تنها یک مکان عبادی است، بلکه یک مقصد گردشگری مذهبی محبوب است. بسیاری از بازدیدکنندگان برای تحسین زیبایی معماری آن و تجربه فضای آرام معنوی به این مکان می‌آیند.

انتهای پیام