صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۶۴۸۱
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۴
معاون پژوهشی دانشگاه تهران:

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران، خواستار معرفی هر چه بهتر مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در بین جامعه نخبگانی کشور شد.

به گزارش خبرنگار ایکنا، منوچهر مرادی سبزواری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران امروز سه شنبه ۱۳ خرداد در چهارمین پیش همایش ملی علوم انسانی اسلامی دیجیتال و آئین رونمایی از نرم افزار پژوهیار ۳ که در تالار دکتر ایرج افشار کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران برگزار شد، از میزبانی این پیش‌نشست، ابراز خرسندی کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران بر ضرورت خلاقیت در مسیر پژوهش تأکید کرد و افزود: در شرایط محدود نیز می‌توان با تدبیر و انگیزه، کار‌های بزرگی انجام داد و امروز همین نیاز به‌ویژه برای گسترش ارتباط مراکز پژوهشی با عموم جامعه علمی وجود دارد.

وی با بیان خاطراتی از همکاری خود با مؤسسه کامپیوتری نور در دهه هفتاد، بر لزوم گسترش تبلیغات و اطلاع‌رسانی در سطح عمومی و به ویژه جامعه نخبگانی کشور تاکید کرد و گفت: دستاورد‌های ارزشمند مرکز نور هنوز به‌درستی در سطح عمومی معرفی نشده‌اند و کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران می‌تواند یکی از پایگاه‌های همکاری و معرفی بهتر این دستاورد‌ها، البته با شرط تعامل و مشارکت مؤثر باشد.

مرادی سبزواری با اشاره به تجربه دانشگاه تهران در حوزه هوش مصنوعی گفت: در حال حاضر، بیش از ۵۴ استاد در حوزه هوش مصنوعی در این دانشگاه فعالیت دارند؛ رقمی که حتی در دانشگاه‌های بزرگ دنیا نیز کم‌نظیر است.

وی افزود: نباید فراموش کنیم که ارزش واقعی هوش مصنوعی در کاربرد آن است، نه صرفاً پژوهش نظری که پیوند آن با حوزه‌های انسانی مانند روان‌شناسی، پزشکی، ادبیات و البته علوم اسلامی می‌تواند زمینه‌ساز تحول در پژوهش و آموزش شود.

معاون پژوهشی دانشگاه تهران با اشاره به سابقه تعاملات گذشته دانشگاه تهران با مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم انسانی اسلامی نور، ابراز امیدواری کرد که ارتباطات دوسویه علمی، این همکاری‌ها وارد مرحله‌ای مؤثر و ماندگار شود.

انتهای پیام