صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۴۵۱۳
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۴
سیدجواد حسینی اعلام کرد

رئیس سازمان بهزیستی طی نشست خبری از طراحی محله تاب‌آور در شرایط بحرانی جنگ خبر داد و گفت: در نزدیکی شیرخوارگاه آمنه بعد از نیم‌ساعت از انتقال ۶۰ کودک، انفجار رخ داد و این شیرخوارگاه آسیب دید. ۲۰ هزار اسکان اضطراری نیز برای گروه‌های هدف در نظر گرفته شد و خللی در ارائه خدمات رخ نداد و هیچ مددجوی ما آسیب ندیده است.

به گزارش خبرنگار ایکنا، در آستانه آغاز هفته بهزیستی (۲۵ تا ۳۱ تیرماه) نشست خبری سیدجواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی امروز، 24 تیرماه برگزار شد.

در ابتدای این نشست تصاویری از اداره بهزیستی شهر قصرشیرین که مورد حمله رژیم صهیونیستی طی جنگ 12روزه قرار گرفت، پخش شد. در این حمله فرامرز حضرتی، از کارکنان این سازمان به شهادت رسید. 

در ادامه رئیس سازمان بهزیستی گفت: هفته بهزیستی امسال با ماه محرم همزمان شده است. عاشورا قیامی است که پیامی مبتنی بر تفکر دینی دارد و این پیام عدالت اجتماعی است و بهزیستی مظهر عدالت اجتماعی است. همچنین هفته بهزیستی امسال بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برگزار می‌شود که شعار وفاق اجتماعی در این روزها به بهترین وجه ممکن بروز داشته است. 

حسینی ادامه داد: در جنگ ۱۲روزه دو نوع فعالیت رخ داد. یک نوع صرفاً برای جامعه هدف سازمان بود. در تهران ۳۰ هزار معلول، سالمند و ... داریم که در مراکز ما نگهداری می‌شوند. با استفاده از ظرفیت بهزیستی شش هزار مددجو را از مراکز تجمیعی به نقاط امن منتقل کردیم. از جمله در نزدیکی شیرخوارگاه آمنه بعد از نیم ساعت از انتقال ۶۰ کودک آن، انفجار رخ داد و این شیرخوارگاه آسیب دید. ۲۰ هزار اسکان اضطراری نیز برای این گروه‌ها در نظر گرفته شد و خللی در ارائه خدمات رخ نداد و هیچ مددجوی ما آسیب ندیده است و مددجویان به نقاط امن منتقل شدند. 

حسینی با اشاره به ارائه خدمات بهزیستی به عموم مردم گفت: در طول جنگ، ۲۰ هزار تماس مربوط به آثار جنگ و دلهره‌ها را شماره تلفن ۱۴۸۰ پاسخ گفت و در برخی شهرها مثل تهران خدمات آن ۲۴ ساعته شد. خدمات اورژانس اجتماعی ۱۲۳ نیز ۲۴ ساعته شد، که تجربه‌نگاری اقدامات این بحران و طراحی محله تاب‌آور در بحران جنگ را در دست داریم. 

وی اعلام کرد: در هفته بهزیستی ۱۰ هزار و ۵۶۹ پروژه افتتاح می‌شود که ۷۷ درصد طرح‌های اشتغال، ۲۱ درصد مسکن و دو درصد پروژه‌های اجتماعی است و ۴۵۹ پروژه نیز کلنگ‌زنی می‌شود. 

حسینی اضافه کرد: در دولت چهاردهم، بالاترین میزان شاخص بودجه بهزیستی نسبت به بودجه عمومی کشور با ۵۶ درصد رشد رخ داد. برای نوسازی نیروی انسانی نیز دو هزار نیروی جدید را وارد بدنه سازمان کردیم و با تحقق سه درصد اشتغال معلولان، در ۴۶ دستگاه پنج هزار معلول استخدام شدند. بیش از ۸۰ هزار پشت‌نوبتی مستمری بهزیستی نیز به صفر رسید. البته تلاش داریم با توانمندسازی مستمری‌بگیران را کاهش دهیم. 

وی ادامه داد: ما توانبخشی با استفاده از ابزار هنر را جدی گرفته‌ایم و مراکز بهزیستی به خانه‌های هنری مجهز و ۱۳۰ پایگاه هنری روستایی نیز راه‌اندازی شده است. ۱۳۵ گروه هنری معلولان مورد حمایت قرار گرفتند و بزرگترین خانه هنر افراد دارای معلولیت راه‌اندازی می‌شود که محلی برای رشد استعدادهای هنری معلولان خواهد بود. 

حسینی با اشاره به اهمیت فعالیت اورژانس اجتماعی در دوران جنگ گفت: این فعالیت نشان داد که اورژانس اجتماعی چه قدر مهم است. ما ۱۱ مرکز اورژانس اجتماعی جدید راه‌اندازی کردیم و ۲۹ اورژانس نیز در سال جاری ساخته شده و مجموع مراکز اورژانس اجتماعی ما به ۴۱۵ مرکز ارتقا پیدا می‌کند. همچنین موفق شدیم غربالگری بیماری‌های شایع زنان را در هفت استان محقق کردیم و همه زنان سرپرست روستایی و عشایری بیمه شدند. ۱۴ هزار واحد ساختمانی به معلولان داده شده و در هفته بهزیستی امسال نیز هزار و ۹۴۲ واحد به معلولان تحویل داده می‌شود. 

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه پنج هزار میلیارد مشارکت مردمی جذب شده است که ۳۲ درصد رشد داشته است، گفت: بهزیستی ۱۱ هزار و هشت گروه داوطلب دارد. در پویش ایران همدل، طی ۱۲ روز جنگ نیز ۱۳ هزار پزشک، ماما، پرستار، روانپزشک و ... اعلام آمدگی کردند و ما قصد داریم شبکه داوطلبان را گسترش دهیم.

وی با تاکید بر تسهیل صدور مجوز به سازمان‌های مردم‌نهاد گفت: نقشه مسئولیت اجتماعی استان‌ها و شهرستان‌ها در حال طراحی است و طرح سلام (سلامت اجتماعی محله محور) طراحی و اجرا می‌شود.

ادامه دارد ...

انتهای پیام