صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۴۸۸۴
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۶
در نشستی با اصحاب رسانه مطرح شد

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی گفت: با توجه به خط مشی این حزب که در چهاردهمین دوره مجمع عمومی آن تعیین شده، جوان‌گرایی و انتخاب نیروهای توانمند و فعال در دستور کار ستاد مرکزی حزب و دفاتر استانی آن قرار گرفته است.

به گزارش ایکنا از اصفهان، محمدعلی امانی، دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در نشست خبری اعضای شورای مرکزی این حزب با جمعی از اصحاب رسانه که امروز، ۲۶ تیرماه در دفتر حزب مؤتلفه اسلامی در اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در راستای بازدید از دفتر استانی حزب و برقراری ارتباط تشکیلاتی با اعضای این دفتر، توفیق یافتیم که در استان اصفهان حضور پیدا کنیم. ایام محرم و عزاداری امام حسین(ع)، شهادت سرداران ارزشمند سپاه، دانشمندان هسته‌ای و مردم عزیز را در تجاوز ۱۲ روزه رژیم صهیونی به ایران تسلیت عرض می‌کنیم.

وی افزود: در طول این ۱۲ روز که سربازان انقلاب در مقابل تجاوز به کشور مقاومت کردند، به لطف خدا، جمهوری اسلامی ایران از هیچ کشوری تقاضای دریافت امکانات نظامی نکرد و در جایگاه کشوری مستقل در مقابل هجمه رژیم صهیونیستی و آمریکا ایستاد و همه دنیا شاهد چنین اقتداری بودند. حزب مؤتلفه اسلامی در سال ۱۳۴۳ ایجاد شد و براساس فعالیت تشکیلاتی خود، دی‌ماه سال گذشته چهاردهمین مجمع عمومی خود را برگزار کرد.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی بیان کرد: یکی از اصولی‌ترین مواضع تشکیلات ما در ابتدای شکل‌گیری، مبارزه با رژیم صهیونیستی تا محو آن بوده است؛ در طول این شش دهه که در جایگاه تشکیلاتی دینی و سیاسی فعالیت می‌کرده نیز این موضع را حفظ کرده و امروز نیز بر آن ثابت‌قدم است. حرکت ما تا پیش از انقلاب در راستای مبارزه با رژیم شاهنشاهی بود و بعد از انقلاب، کل ظرفیت خود را در خدمت حزب جمهوری اسلامی قرار دادیم.

وی گفت: با تعطیل‌شدن حزب جمهوری اسلامی، مرحوم حبیب‌الله عسگراولادی مسلمان که دبیرکل حزب مؤتلفه در آن زمان بود، با کسب اجازه از امام خمینی(ره) موجودیت این تشکل را اعلام و بعد از رحلت امام خمینی(ره)، مجدداً از رهبر معظم انقلاب برای ادامه فعالیت حزب کسب اجازه کرد. مؤتلفه در سال ۱۳۶۸ اولین مجمع عمومی خود را برگزار کرد و آن را صفر نامید تا در مجمع بعدی بتواند ایرادات اولیه را از بین ببرد و آن را مجمع اول بنامد که در سال ۱۳۷۰ تشکیل شد.

امانی تصریح کرد: مجمع عمومی دوره چهاردهم شعار محوری حزب را «حکمرانی اسلامی، تحزب ولایی و اقتدار ملی» در نظر گرفت و وظایف اعضای خود را حول این سه محور مشخص کرد. اعضای شورای مرکزی حزب نیز براساس خط مشی اصلی که با توجه به شعار شکل گرفته است، تعیین می‌شوند.

خط مشی دوره چهاردهم مؤتلفه

وی ادامه داد: خط مشی دوره چهاردهم حزب مؤتلفه اسلامی، ۱۰ بند را شامل می‌شود که عبارت است از بسط گفتمان مقام معظم رهبری، تولید گفتمان نافذ بر افکار عمومی، قدرت سازماندهی و بسط دفاع از ارزش‌های اسلامی، توسعه و تقویت نظارت، تقویت وحدت و همگرایی ملی، ارتباط هدفمند با احزاب جهان و به‌ویژه مقاومت، تربیت و آموزش منابع انسانی، بازسازی مهندسی ساختار حزب، استقلال مالی متکی بر اعضا و تدابیر لازم برای حل معضلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مردم.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی تأکید کرد: شورای مرکزی که بعد از چهاردهمین مجمع عمومی تعیین شد، باید براساس این ۱۰ بند تصمیمات جدیدی می‌گرفت که یکی از آن‌ها انتقال مدیریت حزب به نسل بعد بود؛ به این ترتیب من به دبیرکلی حزب مؤتلفه اسلامی انتخاب شدم. با عنایت به کاهش سن معاونان اجرایی، تصمیم گرفتیم کسانی را در این جایگاه انتخاب کنیم که از دوران نوجوانی در حزب حضور داشته‌اند؛ بنابراین همه معاونان ما دوران نوجوانی خود را در حزب مؤتلفه سپری کرده و سپس مسئولیت‌هایی برعهده گرفته‌اند تا بعداً بتوانند مسئولیت‌های مهم‌تری به عهده بگیرند.

وی تبیین کرد: شهید بهشتی تأکید داشت که اعضای حزب مؤتلفه پرکار، پرتوان، باایمان، پرشور و پرتحرک باشند. در دوره چهاردهم همه تلاش ما این است که نیروهایی را برای انجام کارها انتخاب کنیم که دارای این ویژگی‌ها باشند تا براساس نظر شهید بهشتی، حزب مؤتلفه را در این راستا حرکت دهیم. سفر ما به اصفهان نیز در راستای عمل به توصیه شهید بهشتی است تا بتوانیم ارتباط عمیق‌‌تری میان مسئولان اجرایی مرکز با مسئولان اجرایی استان اصفهان برقرار کنیم.

امانی اظهار کرد: امیدواریم در جلساتی که با مسئولان حزب مؤتلفه اسلامی در استان اصفهان داریم، برنامه مدونی مبتنی بر تحقق وظایف ستاد مرکزی حزب در مقابل ستاد استانی و برعکس تدوین کنیم. براساس خط مشیی که باید اجرا شود، سه برنامه یک ساله برای سه سال آینده تدوین کرده‌ایم تا در انتهای دوران اجرایی خود بتوانیم گزارش کامل و پرباری به مجمع عمومی آینده ارائه دهیم.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایکنا مبنی بر اینکه «نقش احزاب و تشکل‌های سیاسی در صیانت از همبستگی ملی شکل‌گرفته به دنبال جنگ تحمیلی ۱۲ روزه چیست و حزب مؤتلفه اسلامی چه رسالتی در این زمینه برای خود تعریف کرده است؟» گفت: ما عضو فعالی در خانه احزاب هستیم، به‌طوری که در شرایط خاص ارتباط مستقیمی با معاون سیاسی وزیر کشور داریم و دیدگاه‌های خود را برای کنار یکدیگر قراردادن احزاب مطرح می‌کنیم.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی بیان کرد: برای موضوعات ویژه، بیانیه‌هایی با امضای همه احزاب ارائه می‌دهیم. اخیراً جلسه‌ای با حضور وزیر کشور برگزار شد که تقریباً همه احزاب نیز در آن حضور داشتند و دیدگاه‌های خود را بیان کردند. همه ما مواضع خود را به روشنی و شفافیت بیان کردیم. نکته مهم این جلسه با توجه به تجاوز رژیم صهیونی به ایران، این بود که متوجه شدیم باید قدر یکدیگر را به‌خوبی بدانیم؛ زیرا ممکن بود همه ما از دنیا رفته باشیم. نشست و برخاست جریان‌های سیاسی در کنار یکدیگر در قالب خانه احزاب، زیر نظر وزارت کشور می‌تواند تأثیر بسیار مطلوبی داشته باشد.

زهراسادات مرتضوی

انتهای پیام